Chord Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa.

Capo di fret 2

(Intro)  [G/B]  
          ..

           -[G/B]      
atiku ajur.. ning opo sampean mundur..
        
sak ben dino ra tenang.
       
amergo sampean ngilang..

                -[G/B]     
jare wes seneng.. motoran gocekan weteng..
                                   
ning nyatane.. kowe malah milih dek'e..

                  
 awan wengi tak enteni..
                     
ngancani uripmu.. selawase..

(Chorus)
               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
      
susah aku tak manut..
                
ngapuro yen aku luput..

                
wes umume.. tresno..
                       
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..
                  
tak mbalik kanan..

(Int.)   ..

           [G/B]           
jare wes seneng.. motoran gocekan weteng..
                                   
ning nyatane.. kowe malah milih dek'e..

                  
 awan wengi tak enteni..
                       
ngancani uripmu.. selawase..

(Chorus)
               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
      
susah aku tak manut..
                
ngapuro yen aku luput..

                
wes umume.. tresno..
                       
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..

               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
       
susah (aku tak manut..)
                 
(ngapuro yen aku luput..)

                
wes umume.. tresno..
                       
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..
               
tak mbalik.. kanan..



Lek Dahlan feat. Putri Kristya - Wis Biasa[

(Intro)  [A/C#]  
          ..

           -[A/C#]     
atiku ajur.. ning opo sampean mundur..
        
sak ben dino ra tenang.
       
amergo sampean ngilang..

                -[A/C#]    
jare wes seneng.. motoran gocekan weteng..
                                   
ning nyatane.. kowe malah milih dek'e..

                 
 awan wengi tak enteni..
                     
ngancani uripmu.. selawase..

(Chorus)
               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
      
susah aku tak manut..
                
ngapuro yen aku luput..

                
wes umume.. tresno..
                      
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..
                  
tak mbalik kanan..

(Int.)   ..

           [A/C#]          
jare wes seneng.. motoran gocekan weteng..
                                   
ning nyatane.. kowe malah milih dek'e..

                 
 awan wengi tak enteni..
                       
ngancani uripmu.. selawase..

(Chorus)
               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
      
susah aku tak manut..
                
ngapuro yen aku luput..

                
wes umume.. tresno..
                      
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..

               
uwes biasa.. pisah..
                      
wong larang ra gelem ngalah..
       
susah (aku tak manut..)
                 
(ngapuro yen aku luput..)

                
wes umume.. tresno..
                      
ukurane amung bondo.. ndonyo
                 
yen ra.. krasan.. ojo kakean alesan..
               
tak mbalik.. kanan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa, Lirik Lagu Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa, Kunci Gitar Lek Dahlan feat. Putri Kristya – Wis Biasa

Post Your Thoughts