Chord Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2)

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2). Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2), dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2).

(Intro)  [G/B]        ..

                  
kelingan neng endi-endi goncengan..
                    
ra nduwe isin.. motor kentekan bensin..
                   
telung taun bareng ndelok karnaval..
                     
mbandemi siter.. gatel dirubung uler..

         
tak anti-anti
              
saben dolan sore wis tak ajak bali
                         
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

            
mbiyen mung dakon
            
saiki senengmu dolanan balon
    
aku sing berjuang nanging
                
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
                           
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
                       
balekne duitku naliko pacaran..
                         
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
                         
mbok kiro golek duit wi gampang..

                       
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
                                 
malam minggu mboten meleh tindak mriku..
                            
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
                        
mugo akur ndang dirabi syukur..
       
ra isi nganggur..

                    
Gusti.. kulo.. nyuwun kuat ati..
                        ..
nglampahi loro ning ati..

             
demi kowe aku wis cuti ngarit..

dolan moh ngepit..
      
clono tak gawe sempit.. (ho'a ho'e)

         
tak anti-anti
              
saben dolan sore wis tak ajak bali
                         
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

            
mbiyen mung dakon
            
saiki senengmu dolanan balon
    
aku sing berjuang nanging
                
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
                           
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
                       
balekne duitku naliko pacaran..
                         
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
                         
mbok kiro golek duit wi gampang..

                       
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
                                 
malam minggu mboten meleh tindak mriku..
                            
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
                        
mugo akur ndang dirabi syukur..
       
ra isi nganggur..
                        
  mugo akur ndang dirabi syukur..
             
ra mblending nganggur..



Jogo Benik (Los Dol 2) - Lek Dahlan[

(Intro)  [D/F#]         ..

                  
kelingan neng endi-endi gonjengan..
                  
ra nduwe isin motor kentekan bensin..
                  
telung taun bareng delok karnaval..
                    
bandemi siter.. gatel dirubung uler..

        
tak ati-ati
              
saben dolan sore wis tak ajak bali
                         
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           
biyen mung dakon
            
saiki senengmu dolanan balon
    
aku sing berjuang nanging
                
awakmu.. milih garangan..

(Chorus)
                           
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
                       
balekne duitku naliko pacaran..
                         
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
                         
mbok kiro golek duit wi gampang..

                       
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
                                
malam minggu boten meleh tindak mriku..
                            
nggowo jajan.. bubur ngobrolake tandur..
                        
mugo akur ndang dirabi syukur..
       
ra isi nganggur..

                    
Gusti.. kulo.. nyuwun kuat ati..
                        ..
nglampahi loro ning ati..

             
demi kowe aku wis cuti ngarit..

dolan moh ngepit..
      
clono tak gawe sempit.. (ho'a ho'e)

        
tak ati-ati
              
saben dolan sore wis tak ajak bali
                         
sadaro benikmu.. wis tak jogo..

           
biyen mung dakon
            
saiki senengmu dolanan balon
                         
aku sing berjuang nanging awakmu..
        
milih garangan..

(Chorus)
                           
tulung yen pancen awakmu ngajak pisahan..
                       
balekne duitku naliko pacaran..
                         
gawe tuku pulsa bakso lan mie ayam..
                         
mbok kiro golek duit wi gampang..

                       
aturke ngapuroku marang wong tuomu..
                                
malam minggu boten meleh tindak mriku
                          
nggowo jajan bubur ngobrolake tandur..
                        
mugo akur ndang dirabi syukur..
       
ra isi nganggur..
                        
  mugo akur ndang dirabi syukur..
             
ra mblending nganggur..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2) yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2), Lirik Lagu Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2), Kunci Gitar Lek Dahlan – Jogo Benik (Los Dol 2)

Post Your Thoughts