Chord Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lemah Teles – Shinta Gisul, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul.

Capo di fret 5

(Intro)         ..
           -[G/B] 
          ..

                          -[G/B]
panase suryo.. mendunge.. udan..
                          
atiku iki.. rumongso wes ra tahan..
                            
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
                     
isi atiku ora ono sing liyo..

(Intro)   ..

                          -[G/B]
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
                      
kenyataane.. nyulayani janji..
                     
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
                               
ngempet batinku kowe tego ninggal aku..

     
kowe sing tak sayang..
            -[G/B] 
kowe sing tak e..man..
                          
tego tenan.. nglarani aku..

(Chorus)
                       
nanging aku iki iseh iso ngguyu..
                  
ilang siji tukule sewu..
                      -[G/B] 
laranono atiku.. tinggalno uripku..
                        
Gusti Allah.. mboten nate turu..

                   
aku sabar arepo kok larani..
                          
hukum karma.. bakal teko pesti..
             
udan lemahe teles..
          -[G/B]     
Gusti Allah sing mbales..
                      
tak lilakno.. meski loro ati..

(Int.)    -[G/B] 
         ..
          -[G/B]     ..

                          
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
                      
kenyataane.. nyulayani janji..
                     
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
                               
ngempet batinku kowe tego ninggal aku..

     
kowe sing tak sayang..
               
kowe sing tak eman..
                    
tego tenan.. nglarani aku..

(Chorus)
                       
nanging aku iki iseh iso ngguyu..
                  
ilang siji tukule sewu..
                        -[G/B] 
laranono atiku.. tinggalno uripku..
                        
Gusti Allah.. mboten nate turu..

                   
aku sabar arepo kok larani..
                          
hukum karma.. bakal teko pesti..
     
udan lemahe teles..
          -[G/B]     
Gusti Allah sing mbales..
                      
tak lilakno.. meski loro ati..
                       
tak ikhlasno.. meski abot ati..



Shinta Gisul - Lemah Teles[

(Intro)         ..
           -[C/E] 
          ..

                         -[C/E]
panase suryo.. mendunge.. udan..
                         
atiku iki.. rumongso wes ra tahan..
                           
tak tulis jeru.. sak jroning samudro..
                    
isi atiku ora ono sing liyo..

(Intro)   ..

                         -[C/E]
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
                     
kenyataane.. nyulayani janji..
                    
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
                              
ngempet batinku kowe tego ninggal aku..

     
kowe sing tak sayang..
            -[C/E] 
kowe sing tak e..man..
                         
tego tenan.. nglarani aku..

(Chorus)
                       
nanging aku iki iseh iso ngguyu..
                  
ilang siji tukule sewu..
                    -[C/E] 
laranono atiku.. tinggalno uripku..
                        
Gusti Allah.. mboten nate turu..

                   
aku sabar arepo kok larani..
                          
hukum karma.. bakal teko pesti..
            
udan lemahe teles..
          -[C/E]     
Gusti Allah sing mbales..
                      
tak lilakno.. meski loro ati..

(Int.)    -[C/E] 
         ..
          -[C/E]     ..

                         
nanging nyatane.. kowe ngapusi..
                     
kenyataane.. nyulayani janji..
                    
ajur atiku.. suloyo tresnomu..
                              
ngempet batinku kowe tego ninggal aku..

     
kowe sing tak sayang..
               
kowe sing tak eman..
                    
tego tenan.. nglarani aku..

(Chorus)
                       
nanging aku iki iseh iso ngguyu..
                  
ilang siji tukule sewu..
                       -[C/E] 
laranono atiku.. tinggalno uripku..
                        
Gusti Allah.. mboten nate turu..

                   
aku sabar arepo kok larani..
                          
hukum karma.. bakal teko pesti..
     
udan lemahe teles..
          -[C/E]     
Gusti Allah sing mbales..
                      
tak lilakno.. meski loro ati..
                       
tak ikhlasno.. meski abot ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul, Lirik Lagu Lemah Teles – Shinta Gisul, Kunci Gitar Lemah Teles – Shinta Gisul

Post Your Thoughts