Chord Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lewat Angin Wengi – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara.

(Intro)       
              

  
padange mbulan ndadari..
                 
ngancani ati kang sepi..
                 
gawe ngamboro roso angen iki..
            
angenku iki tondo yekti
           
tresno ing ati..
                             
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    
tak simpen ning njero ati
                
esemmu tansah ngangeni
                   
opo ning kono kroso kangen iki..
            
nadyan akeh gudo..
                    
ra ngalangi dalaning tresno
        
mung sliramu memanike kalbu
       
ra ono wong liyo..

(Chorus)
             
rungokno sworo atiku
                    
kang nandang kangen sliramu
                
kang tansah manah atiku
                            
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

             
liwat lirih sworo angin
                
tak titipne roso kasmaran
          
sedino koyo sewindu
                      
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Int.)    
           
          
           

  
padange mbulan ndadari..
                 
ngancani ati kang sepi..
                 
gawe ngamboro roso angen iki..
            
angenku iki tondo yekti
           
tresno ing ati..
                             
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    
tak simpen ning njero ati
                
esemmu tansah ngangeni
                   
opo ning kono kroso kangen iki..
            
nadyan akeh gudo..
                    
ra ngalangi dalaning tresno
        
mung sliramu memanike kalbu
       
ra ono wong liyo..

(Chorus)
             
rungokno sworo atiku
                    
kang nandang kangen sliramu
                
kang tansah manah atiku
                            
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

             
liwat lirih sworo angin
                
tak titipne roso kasmaran
          
sedino koyo sewindu
                      
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Outro)    
            



Happy Asmara - Lewat Angin Wengi[

(Intro)       
              

  
padange mbulan ndadari..
                 
ngancani ati kang sepi..
               
gawe ngamboro roso angen iki..
          
angenku iki tondo yekti
           
tresno ing ati..
                             
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    
tak simpen ning njero ati
                
esemmu tansah ngangeni
                 
opo ning kono kroso kangen iki..
           
nadyan akeh gudo..
                   
ra ngalangi dalaning tresno
        
mung sliramu memanike kalbu
       
ra ono wong liyo..

(Chorus)
            
rungokno sworo atiku
                    
kang nandang kangen sliramu
               
kang tansah manah atiku
                           
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

            
liwat lirih sworo angin
                
tak titipne roso kasmaran
         
sedino koyo sewindu
                     
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Int.)    
           
          
           

  
padange mbulan ndadari..
                 
ngancani ati kang sepi..
               
gawe ngamboro roso angen iki..
          
angenku iki tondo yekti
           
tresno ing ati..
                             
koyo mbulan menehi padang ing wengi..

    
tak simpen ning njero ati
                
esemmu tansah ngangeni
                 
opo ning kono kroso kangen iki..
           
nadyan akeh gudo..
                   
ra ngalangi dalaning tresno
        
mung sliramu memanike kalbu
       
ra ono wong liyo..

(Chorus)
            
rungokno sworo atiku
                    
kang nandang kangen sliramu
               
kang tansah manah atiku
                           
saben wengi ra biso nendro.. netraku..

            
liwat lirih sworo angin
                
tak titipne roso kasmaran
         
sedino koyo sewindu
                     
ngantu-antu ngenteni.. tekomu..

(Outro)    
            

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara, Lirik Lagu Lewat Angin Wengi – Happy Asmara, Kunci Gitar Lewat Angin Wengi – Happy Asmara

Post Your Thoughts