Chord Gitar Lintang Ati – Dwi Putra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lintang Ati – Dwi Putra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lintang Ati – Dwi Putra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lintang Ati – Dwi Putra.

(Intro)       
              

        
Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati
 
Ati sing tansah
            
nandang kasmaran iki

Endahe esemmu..
     
gawe bungahe atiku
                          
Mung sliramu pepujaning atiku..

      
Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku
                   
Keroso ing sumilire angin dalu..

Sliramu doh ningmas
          
seng dadi memanike kalbu
                             
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                
Aku tresno sliramu..

(Intro)   

(Chorus)
             
Ning angin tak titepne
                  
Roso kangen marang sliramu
                   
Nadyan batin pingin ketemu
                  
Amung iso nyawang fotomu..

       
Abote mendem kengen
                      
Kangen sing ning njero dodoku
               
Gedine roso tresno iki
                           
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.)       
             

                     
Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati
 
Ati sing tansah
            
nandang kasmaran iki

Endahe esemmu..
     
gawe bungahe atiku
                          
Mung sliramu pepujaning atiku..

      
Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku
                   
Keroso ing sumilire angin dalu..

Sliramu doh ningmas
          
seng dadi memanike kalbu
                             
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                
Aku tresno sliramu..

(Intro)   

(Chorus)
             
Ning angin tak titepne
                  
Roso kangen marang sliramu
                   
Nadyan batin pingin ketemu
                  
Amung iso nyawang fotomu..

       
Abote mendem kengen
                      
Kangen sing ning njero dodoku
               
Gedine roso tresno iki
                           
amung tak simpen.. ning njero ati..



Dwi Putra - Lintang Ati[

(Intro)       
              

        
Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati
 
Ati sing tansah
            
nandang kasmaran iki

Endahe esemmu..
     
gawe bungahe atiku
                          
Mung sliramu pepujaning atiku..

      
Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku
                   
Keroso ing sumilire angin dalu..

Sliramu doh ningmas
          
seng dadi memanike kalbu
                             
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                
Aku tresno sliramu..

(Intro)   

(Chorus)
             
Ning angin tak titepne
                  
Roso kangen marang sliramu
                   
Nadyan batin pingin ketemu
                  
Amung iso nyawang fotomu..

       
Abote mendem kengen
                      
Kangen sing ning njero dodoku
               
Gedine roso tresno iki
                           
amung tak simpen.. ning njero ati..

(Int.)       
             

                     
Lintang sing ono ning wengi

Gawe kengen ati
 
Ati sing tansah
            
nandang kasmaran iki

Endahe esemmu..
     
gawe bungahe atiku
                          
Mung sliramu pepujaning atiku..

      
Ning awang katon netramu

Ing saben wengiku
                   
Keroso ing sumilire angin dalu..

Sliramu doh ningmas
          
seng dadi memanike kalbu
                             
Mung sliramu sing ono ning atiku..
                
Aku tresno sliramu..

(Intro)   

(Chorus)
             
Ning angin tak titepne
                  
Roso kangen marang sliramu
                   
Nadyan batin pingin ketemu
                  
Amung iso nyawang fotomu..

       
Abote mendem kengen
                      
Kangen sing ning njero dodoku
               
Gedine roso tresno iki
                           
amung tak simpen.. ning njero ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lintang Ati – Dwi Putra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lintang Ati – Dwi Putra, Lirik Lagu Lintang Ati – Dwi Putra, Kunci Gitar Lintang Ati – Dwi Putra

Post Your Thoughts