Chord Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana.

(Intro)    
          ..

        
sumilire angin wengi..
                 
sing tansah ngancani..
                           
rasa kangenku.. marang sliramu..

         
padange rembulan..
                  
sing tansah njangkepi..
                       
sepine wengi iki.. tanpo sliramu..
              
pepujaning ati..

                   
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                   
senadyan.. akeh pacoban..

(Chorus)
                 
lintang.. tak titipne rasa sayang..
                               
marang sliramu sing ora bakalan ilang..
               
tresna.. iki wis suwe kepatri..
                 
amung sliramu.. pepujaning ati..
     ()
selawase..

(Int.)    
         ..
                      
       ho..aaaa.. ho..aaaa..
             
       haaa aaa..

        
sumilire angin wengi..
                 
sing tansah ngancani..
                           
rasa kangenku.. marang sliramu..

         
padange rembulan..
                  
sing tansah njangkepi..
                       
sepine wengi iki.. tanpo sliramu..
              
pepujaning ati..

                   
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                   
senadyan.. akeh pacoban.. ho..uo..

(Chorus)
                 
lintang.. tak titipne rasa sayang..
                               
marang sliramu sing ora bakalan ilang..
               
tresna.. iki wis suwe kepatri..
                 
amung sliramu.. pepujaning ati..

                   
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                   
senadyan.. akeh pacoban..

(Outro)          
              selawase..



Hery Receh feat. Indah Rokhana - Lintang Kangen[

(Intro)    
          ..

        
sumilire angin wengi..
                
sing tansah ngancani..
                        
rasa kangenku.. marang sliramu..

         
padange rembulan..
                 
sing tansah njangkepi..
                      
sepine wengi iki.. tanpo sliramu..
             
pepujaning ati..

                  
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                  
senadyan.. akeh pacoban..

(Chorus)
                 
lintang.. tak titipne rasa sayang..
                             
marang sliramu sing ora bakalan ilang..
               
tresna.. iki wis suwe kepatri..
                
amung sliramu.. pepujaning ati..
     ()
selawase..

(Int.)    
         ..
                    
       ho..aaaa.. ho..aaaa..
             
       haaa aaa..

        
sumilire angin wengi..
                
sing tansah ngancani..
                        
rasa kangenku.. marang sliramu..

         
padange rembulan..
                 
sing tansah njangkepi..
                      
sepine wengi iki.. tanpo sliramu..
             
pepujaning ati..

                  
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                  
senadyan.. akeh pacoban.. ho..uo..

(Chorus)
                 
lintang.. tak titipne rasa sayang..
                             
marang sliramu sing ora bakalan ilang..
               
tresna.. iki wis suwe kepatri..
                
amung sliramu.. pepujaning ati..

                  
aku lan kowe.. ora iso dipisahke..
                  
senadyan.. akeh pacoban..

(Outro)         
               selawase..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana, Lirik Lagu Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana, Kunci Gitar Lintang Kangen – Hery Receh feat. Indah Rokhana

Post Your Thoughts