Chord Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lintang Sayank – Arlida Putri, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri.

Capo di fret 4

(Intro)    
          

                       
lintang.. sing ono ing awang awang
                
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                              
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                   
jane lewat moto aku kroso
                
gedene roso tresno..
                       
sing tok simpen ning dodo..
                       
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                            
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
                       
lintang.. sing ono ing awang awang
                
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                              
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                         
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                       
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.)        

                   
jane lewat moto aku kroso
                
gedene roso tresno..
                       
sing tok simpen ning dodo..
                       
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                            
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
                       
lintang.. sing ono ing awang awang
                
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                              
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                         
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                       
roso bungah iki ra biso ilang..

                       
lintang.. sing ono ing awang awang
                
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                              
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                         
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                            
roso bungah iki ra biso ilang..



Arlida Putri[

(Intro)    
          

                       
lintang.. sing ono ing awang awang
               
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                             
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                   
jane lewat moto aku kroso
                
gedene roso tresno..
                       
sing tok simpen ning dodo..
                       
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                            
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
                       
lintang.. sing ono ing awang awang
               
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                             
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                        
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                      
roso bungah iki ra biso ilang..

(Int.)        

                   
jane lewat moto aku kroso
                
gedene roso tresno..
                       
sing tok simpen ning dodo..
                       
nganti.. kapan aku biso ungkapno
                            
gandeng aku mung sewates.. konco..

(Chorus)
                       
lintang.. sing ono ing awang awang
               
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                             
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                        
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                      
roso bungah iki ra biso ilang..

                       
lintang.. sing ono ing awang awang
               
sampekno.. roso kangenku sing ngambang
                             
marang.. wong sing paling tak sayang
                             
rung biso nyanding mung biso nyawang..

                        
lintang.. yen nyawang atiku padang
                        
tak tunggu.. nganti kowe muni sayang
                    
bingung.. atiku dadi ngrambyah
                           
roso bungah iki ra biso ilang..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri, Lirik Lagu Lintang Sayank – Arlida Putri, Kunci Gitar Lintang Sayank – Arlida Putri

Post Your Thoughts