Chord Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lintrik Asmoro – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema.

Capo di fret 3

(Intro)        
               ..

                 
ojo kowe nyepelekne aku
                
ojo kowe ngelarani atiku..
                     
mergo atiku iki duk watu..
                    
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          
teru kowe bingung
                        
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)

heng wilaheng cici huli
                 
pikiranmu oleng datanglah padaku

heng wilaheng cici huli
                        
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
                       
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
                        
 yen uwes keneng lintrik asmoro..

(Int.) ...
          
          
          ..

                 
ojo kowe nyepelekne aku
                
ojo kowe ngelarani atiku..
                     
mergo atiku iki duk watu..
                    
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          
teru kowe bingung
                        
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)

heng wilaheng cici huli
                 
pikiranmu oleng datanglah padaku

heng wilaheng cici huli
                        
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
                       
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
                        
 yen uwes keneng lintrik asmoro..



Safira Inema - Lintrik Asmoro[

(Intro)        
               ..

                 
ojo kowe nyepelekne aku
                
ojo kowe ngelarani atiku..
                    
mergo atiku iki duk watu..
                    
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          
teru kowe bingung
                       
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)

heng wilaheng cici huli
                
pikiranmu oleng datanglah padaku

heng wilaheng cici huli
                       
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
                      
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
                       
 yen uwes keneng lintrik asmoro..

(Int.) ...
          
          
          ..

                 
ojo kowe nyepelekne aku
                
ojo kowe ngelarani atiku..
                    
mergo atiku iki duk watu..
                    
sak penak'e kowe ngenyek aku..

                   
opo ra ngerti yen aku sakti..
                    
tak sebut sepisan kowe ngoleki..
          
teru kowe bingung
                       
lalu jatuh hati kepada diriku..

(Chorus)

heng wilaheng cici huli
                
pikiranmu oleng datanglah padaku

heng wilaheng cici huli
                       
iki montro sakti nggawe njinakne kamu
                      
yowes ngene kabeh nyalahne sopo..
                       
 yen uwes keneng lintrik asmoro..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema, Lirik Lagu Lintrik Asmoro – Safira Inema, Kunci Gitar Lintrik Asmoro – Safira Inema

Post Your Thoughts