Chord Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu.

Capo di fret 3

(Intro)    
           
           
            ..

            
ati seru ngarepaken
               
biso kumpul riko maning
               
nglalekno kabeh alangan
                     
mlaku nong dalan hang anyar

                
mulo sun sing tau biso
                
kadung urip tanpo riko
                 
mungkir roso hang sun gowo
                  
tulus sun njaluk sepuro

(Intro)    
           
           
            ..

(Chorus)
                 
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

                
mulo sun sing tau biso
                
kadung urip tanpo riko
                 
mungkir roso hang sun gowo
                  
tulus sun njaluk sepuro

(Intro)    
           
           
            ..

(Chorus)
                 
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

                 
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

(Outro)    
           
           
            ..



Candra Banyu - Lir Pedhote Banyu[

(Intro)    
           
           
            ..

            
ati seru ngarepaken
               
biso kumpul riko maning
               
nglalekno kabeh alangan
                     
mlaku nong dalan hang anyar

                
mulo sun sing tau biso
                
kadung urip tanpo riko
                 
mungkir roso hang sun gowo
                  
tulus sun njaluk sepuro

(Intro)    
           
           
            ..

(Chorus)
                
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

                
mulo sun sing tau biso
                
kadung urip tanpo riko
                 
mungkir roso hang sun gowo
                  
tulus sun njaluk sepuro

(Intro)    
           
           
            ..

(Chorus)
                
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

                
 isun yoro sing kepingin
               
koyo banyu lan lengo
           
hang isun arepi
                 
koyo lintang lan ulan
         
biso keloronan
                  
sun lan riko sesandingan
         
urip bebarengan
               
sampek mandeke jaman
            
lir pedhote banyu..

(Outro)    
           
           
            ..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu, Lirik Lagu Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu, Kunci Gitar Lir Pedhote Banyu – Candra Banyu

Post Your Thoughts