Chord Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu

Berikut ini merupakan Chord Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Loro Ati Official – Buko’O Atimu, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu.

Capo di fret 5

(Intro)       
              ..

                      
tak gawe.. gending tresno iki
                         
tak sisipke.. neng njero lagu iki
               
supoyo riko.. biso ngerti..
                      
opo sing tak rasakne saiki..

(Chorus)
                              
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                     [G/B]   
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                         
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             
tulus dinggo aku..

(Intro)       
              ..

                
buko'o.. setitik atimu..
                      
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
                 
ora bakal.. tak sio sio..
                      
tak imbangi karo sekuat ati..

(Chorus)
                              
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                          
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                       
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             
tulus dinggo aku.. ooh..

                              
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                          
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                          
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              
tulus dinggo aku..
                        
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
                    
tulus dinggo.. aku..



Buko'O Atimu - Loro Ati Official[

(Intro)       
              ..

                      
tak gawe.. gending tresno iki
                         
tak sisipke.. neng njero lagu iki
              
supoyo riko.. biso ngerti..
                      
opo sing tak rasakne saiki..

(Chorus)
                             
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                     [C/E]   
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                         
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             
tulus dinggo aku..

(Intro)       
              ..

                
buko'o.. setitik atimu..
                      
nggo aku.. sing tresno slirahmu..
                
ora bakal.. tak sio sio..
                      
tak imbangi karo sekuat ati..

(Chorus)
                             
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                          
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                       
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
             
tulus dinggo aku.. ooh..

                             
kulo sampun sayang.. marang slirahmu..
                          
mpun wegah kelangan.. seko atimu..
                          
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
              
tulus dinggo aku..
                        
siji panyuwunku.. buko'o atimu..
                   
tulus dinggo.. aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu, Lirik Lagu Loro Ati Official – Buko’O Atimu, Kunci Gitar Loro Ati Official – Buko’O Atimu

Post Your Thoughts