Chord Gitar Los Dol – Denny Caknan

Berikut ini merupakan Chord Gitar Los Dol – Denny Caknan. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Los Dol – Denny Caknan, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Los Dol – Denny Caknan.

                        [G/B]     
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           [G/B] 
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                         
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Intro)   ..

                        
tak gawe los dol blas aku ra rewel
                             
nyanding sliramu.. sing angel di setel..
                           [G/B]    
tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo
                    --
rapopo.. aku ra gelo..

                         
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
                      
firasat ati.. angel di apusi..
                        
senajan mbok ganti tukang las..
               [G/B]    
bakul sayur lan tukang gas..
                
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
                              
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           [G/B] 
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                                    
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Int.)        
               

                         
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
                      
firasat ati.. angel di apusi..
                        
senajan mbok ganti tukang las..
               [G/B]    
bakul sayur lan tukang gas..
                
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
                        [G/B]     
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           [G/B] 
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..

                              
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           [G/B] 
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                                   
nanging kangen kringet bareng awakmu..
                         
nanging kangen kringet bareng awakmu..



Denny Caknan - Los Dol[

                            
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                         
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Intro)   ..

                        
tak gawe los dol blas aku ra rewel
                             
nyanding sliramu.. sing angel di setel..
                               
tutuk-tutukno.. chatingan karo wong liyo
                   --
rapopo.. aku ra gelo..

                         
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
                      
firasat ati.. angel di apusi..
                        
senajan mbok ganti tukang las..
                   
bakul sayur lan tukang gas..
                
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
                            
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                                    
nanging kangen kringet bareng awakmu..

(Int.)        
               

                         
kok tutup-tutupi.. nomere mbok ganti..
                      
firasat ati.. angel di apusi..
                        
senajan mbok ganti tukang las..
                   
bakul sayur lan tukang gas..
                
titeni.. bakale ngerti..

(Chorus)
                            
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..

                            
los dol ndang lanjut lehmu whatapp'an
                         
cek paket datane, yen entek tak tukokne
                           
tenan dik elingo yen mantan nakokno..
                     
kabarmu tandane.. iku ora rindu..
                                   
nanging kangen kringet bareng awakmu..
                         
nanging kangen kringet bareng awakmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Los Dol – Denny Caknan yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Los Dol – Denny Caknan, Lirik Lagu Los Dol – Denny Caknan, Kunci Gitar Los Dol – Denny Caknan

Post Your Thoughts