Chord Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn

Berikut ini merupakan Chord Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn.

Capo di fret 2

(Intro)       ..

                   
saiki di loss ke wae..
                         
yen pancen wes ra tresno aku..
                     
polahmu mung sak penakmu..
                     
sing nggawe tatune atiku..

                       
pancen bener kandane atiku..
                     
kowe bakal ninggalke aku..

            
kowe.. ra peduli..
         
karo.. awakku..
                        
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)

nggulung kenangan
         
antarane kowe lan aku
                            
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
                   
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
                          
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.)        
             ..

(Chorus)

nggulung kenangan
         
antarane kowe lan aku
                            
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
                   
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
                          
lungo adoh.. loss sak karepmu..
              
 loss sak karepmu..



Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn[

(Intro)       ..

                  
saiki di loss ke wae..
                         
yen pancen wes ra tresno aku..
                    
polahmu mung sak penakmu..
                     
sing nggawe tatune atiku..

                      
pancen bener kandane atiku..
                     
kowe bakal ninggalke aku..

           
kowe.. ra peduli..
        
karo.. awakku..
                        
wes cukup.. loss seko atiku..

(Chorus)

nggulung kenangan
         
antarane kowe lan aku
                            
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
                  
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
                          
lungo adoh.. loss sak karepmu..

(Int.)        
             ..

(Chorus)

nggulung kenangan
         
antarane kowe lan aku
                            
sing mbiyen.. dadi impian uripku..
                  
nanging saiki kowe nggulung tresnaku
                          
lungo adoh.. loss sak karepmu..
             
 loss sak karepmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn, Lirik Lagu – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn, Kunci Gitar – Loss Sakarepmu Cover By Putri Dn

Post Your Thoughts