Chord Gitar Lungkrah – Explore Ndeso

Berikut ini merupakan Chord Gitar Lungkrah – Explore Ndeso. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Lungkrah – Explore Ndeso, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Lungkrah – Explore Ndeso.

(Intro)    
          ..

                   
eluh sing netes neng pipiku
            
dadi seksi bisu..
                        
nalikane.. kowe ngelarani aku..
                         
tresnomu jare tulus seko ati..
                            
nyatane kabeh kuwi mung ono lathi..

                        
wes suwe anggone dewe bebarengan..
                          
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
                          
senajan lungkrah.. neng atiku..
                       
nanging iku.. tondo tresnoku..

(Chorus)
                              
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
                              
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
                                 
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
                                  
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

(Int.)     
          huu..
         
           ha..aaaa..
           
            
       hu..uuu..

                   
eluh sing netes neng pipiku
            
dadi seksi bisu..
                        
nalikane.. kowe ngelarani aku..
                         
tresnomu jare tulus seko ati..
                            
nyatane kabeh kuwi mung ono lathi..

                        
wes suwe anggone dewe bebarengan..
                          
tak pertahanke ojo nganti bubaran..
                          
senajan lungkrah.. neng atiku..
                       
nanging iku.. tondo tresnoku..

(Chorus)
                              
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
                              
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
                                 
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
                                  
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..

                              
kangmas.. tulung ngertenono loro atiku..
                              
mergo sliramu mblenjani janji setyamu..
                                 
kangmas.. tulung ngertenono roso tresnoku
                                  
lan cobo ngertio cintaku hanya untukmu..
                         
lan elingono janji sucimu iku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Lungkrah – Explore Ndeso yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Lungkrah – Explore Ndeso, Lirik Lagu Lungkrah – Explore Ndeso, Kunci Gitar Lungkrah – Explore Ndeso

Post Your Thoughts