Chord Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket.

(Intro)    
           ..

                
dek.. kowe ojo kemayu..
                        
senajan.. wis sukses uripmu..
                      
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
                   
kringeten.. bareng awakmu..

                
minggir awas pliket..
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh

                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
                      
hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
             
hooh iyo iyo..

                 
mas.. kowe ojo ngaku-ngaku
                       
ngoco'o.. sawangen dapurmu..
                   
tangi'o.. ojo miring turumu
                    
ora sudi.. aku karo awakmu..

(Chorus)
                 
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  
ngomongo piro regamu..
                       
 tak dolne bengkok bapakku..

                    
kowe urung ngerti sopo aku..
                      
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    
minggato soko ngarepku..
                   
 timbang tak pancal raimu..

                 
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  
ngomongo piro regamu..
                        
 tak nyolong pitik tanggaku..

                    
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   
duwe manuk kok ora kaku kaku..
                
reneo nyedak'o aku.. sayang..
                   
 rene tak keplak gundulmu..

                
dek.. kowe ojo kemayu..
                        
senajan.. wis sukses uripmu..
                      
elek-elek.. mbiyen aku uwis tau
                   
kringeten.. bareng awakmu..

(Chorus)
                 
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  
ngomongo piro regamu..
                       
 tak dolne bengkok bapakku..

                    
kowe urung ngerti sopo aku..
                      
aku ratu youtube sing paling ayu..
                    
minggato soko ngarepku..
                   
 timbang tak pancal raimu..

                 
ora masalah kowe ngenyek aku..
                       
sing penting aku wis tau, wis tau jeru
                  
ngomongo piro regamu..
                        
 tak nyolong pitik tanggaku..

                    
sopo seng sudi karo dangkringanmu..
                   
duwe manuk kok ora kaku kaku..
                
reneo nyedak'o aku.. sayang..
                   
 rene tak keplak gundulmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket, Lirik Lagu Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket, Kunci Gitar Mala Agatha feat. Raja Panci – Mingger Awas Pliket

Post Your Thoughts