Chord Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada

Berikut ini merupakan Chord Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada.

Capo di fret 1

               
 hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo..


mas malam jum'at mas
              
opo kowe ora pengen.. (pengen opo dul)

pengen digarap mas
                
sawahe ora garing..


kan uwes tau dek..
                    
wes ndanger karo rasane (enak enak mas)
         
digadeke wae..
                       
ben ngrasakke manuk liyane..

(Chorus)
         
pancen garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                            
aku menungso udu montor rentalan..
          
ra sah gembredek wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

                
mingger awas pliket
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo..


mas malam jum'at mas
            
wayahe hooh iyo mas (males dek)

sawangen pupuku mas
                              
kimplah kimplah koyo dudoh gule..


blas ora nafsu dek
                  
pengene pupu tanggane..
(nggragas temen mas)
           
mergo wes waleh..
                        
sabendino jangan tempe wae..

(Chorus)
        
dasar garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                             
minggato kono ben diuntal garangan..
           
rasah nyangkeman wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

         
pancen garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                            
aku menungso udu montor rentalan..
          
ra sah gembredek wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

        
dasar garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                             
minggato kono ben diuntal garangan..
           
rasah nyangkeman wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..



Raja Panci feat. Vita Terada - Malam Jum'at Wayae Kelon[

              
 hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo..


mas malam jum'at mas
             
opo kowe ora pengen.. (pengen opo dul)

pengen digarap mas
              
sawahe ora garing..


kan uwes tau dek..
                   
wes ndanger karo rasane (enak enak mas)
        
digadeke wae..
                      
ben ngrasakke manuk liyane..

(Chorus)
         
pancen garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                           
aku menungso udu montor rentalan..
          
ra sah gembredek wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

                
mingger awas pliket
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo
               
hooh iyo hooh iyo..


mas malam jum'at mas
           
wayahe hooh iyo mas (males dek)

sawangen pupuku mas
                            
kimplah kimplah koyo dudoh gule..


blas ora nafsu dek
                 
pengene pupu tanggane..
(nggragas temen mas)
          
mergo wes waleh..
                       
sabendino jangan tempe wae..

(Chorus)
        
dasar garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                            
minggato kono ben diuntal garangan..
           
rasah nyangkeman wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

         
pancen garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                           
aku menungso udu montor rentalan..
          
ra sah gembredek wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

        
dasar garangan edan
         
ra nduwe pikiran..
                            
minggato kono ben diuntal garangan..
           
rasah nyangkeman wae
        
angel temen tuturane..
         
ra tak keloni
                    
kelowor ngangkrak kowe..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada, Lirik Lagu Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada, Kunci Gitar Malam Jum’at Wayae Kelon – Raja Panci feat. Vita Terada

Post Your Thoughts