Chord Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka

Berikut ini merupakan Chord Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka.

(Intro)       

              
sumilir wengi iki..
      
atiku ngangeni awakmu
                      
wes suwe.. aku ngenteni tekamu..
                           
tak tunggu nang ngisore uwit waru
        
angenku kabur kanginan
         
kelingan kowe pamitan..

                       
aku ning kene isih ngenteni kowe..
                      
ojo sampe kowe karo liyane..
                            
ninggalke kenangan.. kowe karo aku
                      
neng kene.. neng kuta malang..

(Chorus)
                           
alun alun malang.. seng tak kenang..
                     
kowe janji bakal bali sayang..
                              
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
                       
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
                      
 kuto ngalam ninggal kenangan..

                       
aku ning kene isih ngenteni kowe..
                      
ojo sampe kowe karo liyane..
                            
ninggalke kenangan.. kowe karo aku
                      
neng kene.. neng kuta malang..

(Chorus)
                           
alun alun malang.. seng tak kenang..
                     
kowe janji bakal bali sayang..
                              
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
                       
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
                      
 kuto ngalam ninggal kenangan..

(Int.)   ..
         ..
             ..

                  
cah ayu.. aku neng kene..
               
aku yo.. kangen kowe..
                            
esuk awan sore tak jogo tresno iki
         
mbesuk kowe bakal ngerti
                     
setiaku.. tulus teko ati..

(Chorus)
                           
alun alun malang.. seng tak kenang..
                     
kowe janji bakal bali sayang..
                              
nanging tekan saiki ati iki ora tenang..
                       
ngenteni tekamu.. nganti kebayang bayang..
                      
 kuto ngalam ninggal kenangan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka, Lirik Lagu Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka, Kunci Gitar Malang Ninggal Kenangan – Amanda D’Zuka

Post Your Thoughts