Chord Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mandek Nangis – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara.

           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)    
           
           

           
pingin tak lalekke..
             
kenangan ro kowe..
                      
nanging.. kok angel rasane..

         
aku kudu piye..
                 
carane ninggalke kowe..
                         
opo saking gedine.. katresnanku.. huoo..

                          
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
                         
supoyo moto iki biso [mandek nangis]..
                             
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        
mendung ning ati dadi saksi
  
kowe mblenjani..

(Chorus)
           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)    
           
           

                          
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
                         
supoyo moto iki biso mandek nangis..
                             
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        
mendung ning ati dadi saksi
  
kowe mblenjani..

(Chorus)
           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

                  
mendung ning ati dadi saksi
     
kowe ninggalke aku..
                  
mendung ning ati dadi saksi
     
kowe ninggalke aku..



Happy Asmara - Mandek Nangis[

           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)    
           
           

           
pingin tak lalekke..
             
kenangan ro kowe..
                      
nanging.. kok angel rasane..

         
aku kudu piye..
                 
carane ninggalke kowe..
                         
opo saking gedine.. katresnanku.. huoo..

                          
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
                         
supoyo moto iki biso mandek nangis..
                             
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        
mendung ning ati dadi saksi
  
kowe mblenjani..

(Chorus)
           
 [banyu moto].. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

(Intro)    
           
           

                          
aku kudu biso.. nglalekke rupane.. 
                         
supoyo moto iki biso mandek nangis..
                             
kesel atiku.. krono korban janji manismu..
        
mendung ning ati dadi saksi
  
kowe mblenjani..

(Chorus)
           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

           
 banyu moto.. uwes asat..
             
 krono mikir.. kowe minggat
           
 banyu moto.. uwes gugur..
                     
 kerono kowe.. uwes mundur..
                        
marang janjimu.. ning aku..

                  
mendung ning ati dadi saksi
     
kowe ninggalke aku..
                  
mendung ning ati dadi saksi
     
kowe ninggalke aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara, Lirik Lagu Mandek Nangis – Happy Asmara, Kunci Gitar Mandek Nangis – Happy Asmara

Post Your Thoughts