Chord Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri.

Capo di fret 2

(Intro)       
              
              
              


 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
                                  
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
                                    
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

                                 
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
                                 
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

-[G/B]-                           
Wouu..wo.. namun lihat apa yang terjadi
                   
Ternyata semua itu palsu
                           
Janjine pengen ketemu karo aku
                              
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
                      
Sayang jare kowe masih sayang
                                
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 Pancen kowe tego..


 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
                                     
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
                                        
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

                                      
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                                       
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

-[G/B]-                              
Wouu..wo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
                   
Ternyata semua itu palsu
                            
Janjine kepengen balen karo aku
                              
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
                        
Sayang jarene kowe masih sayang
                               
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 pancen kowe tego..

                        
Sayang jarene kowe masih sayang
                               
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 pancen kowe tego

(Ending)       
               



Reka Putri - Mantan Djancuk (Versi Akustik)[

(Intro)       
              
              
              


 Jarenen kowe iseh tresno ning aku
                                  
 Jarene kowe iseh kelingan ning awakku
                                    
Kowe inbox.. talking talking karo aku..

                                 
 Wes suwe ora ketemu jare kowe rindu
                                        
Wes suwe ra nyawang kowe kudadi melu rindu
                                 
Gawe pikir.. piker ke sing dudu dudu

--                           
Wouuwo.. namun lihat apa yang terjadi
             --
Ternyata semua itu palsu
                           
Janjine pengen ketemu karo aku
                              
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
                      
Sayang jare kowe masih sayang
                                
Jare kowe ngroso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 Pancen kowe tego..


 Asemk!! tenan atiku di nggo dolanan
                                     
 Tresnoku sing masih utuh kowe gawe runtuh
                                        
Djancuk tenan.. kowe mantan djancuk tenan..

                                      
 Yo wes ben aku terimo senajan ajur atiku
                                 
Yo wes ben aku saiki cukup tau wae
                                       
Pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

--                              
Wouuwo.. dan lihat apa yang tlah terjadi
             --
Ternyata semua itu palsu
                            
Janjine kepengen balen karo aku
                              
Nanging ra ono buktine jebule kowe ngapusi

(Chorus)
                        
Sayang jarene kowe masih sayang
                               
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 pancen kowe tego..

                        
Sayang jarene kowe masih sayang
                               
Jare kowe ngoso kelangan.. ning aku..
                          
Sayang tapi kowe kok malah lungo
                     
Kowe lungo karo wong liyo..
         
 pancen kowe tego

(Ending)       
               

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri, Lirik Lagu Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri, Kunci Gitar Mantan Djancuk (Versi Akustik) – Reka Putri

Post Your Thoughts