Chord Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mantan Sayang – Dhevy Geranium, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium.

              
piye.. kabarmu mantan
               
opo kowe.. ora kelingan
                 
mbiyen kowe.. karo aku
                         
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro)    -    -
           -    -
               
               

              
piye.. kabarmu mantan
               
opo kowe.. ora kelingan
                 
mbiyen kowe.. karo aku
             
tau.. sayang sayangan..

                 
masalalu.. dadi kenangan
                  
kenangan.. tak terlupakan
         
mantan.. sayang..
                            
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
          
mantan.. sayang..
                        
saiki aku ning kene wis tenang..
      
raono sing nglarani
           
koyo sing mbok lakoni..

          
mantan.. sayang..
                        
saiki aku ning kene wis seneng
      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.)       
         -[G/B]-
          

(Chorus)
          
mantan.. sayang..
                        
saiki aku ning kene wis tenang..
      
raono sing nglarani
           
koyo sing mbok lakoni..

          
mantan.. sayang..
                        
saiki aku ning kene wis seneng..
      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..

      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..



Dhevy Geranium - Mantan Sayang[

              
piye.. kabarmu mantan
               
opo kowe.. ora kelingan
                
mbiyen kowe.. karo aku
                         
tau.. sayang sayangan.. masalalu..

(Intro)    -    -
           -    -
               
               

              
piye.. kabarmu mantan
               
opo kowe.. ora kelingan
                
mbiyen kowe.. karo aku
             
tau.. sayang sayangan..

                 
masalalu.. dadi kenangan
                  
kenangan.. tak terlupakan
        
mantan.. sayang..
                            
cukup tak simpen dadi kenangan..

(Chorus)
          
mantan.. sayang..
                       
saiki aku ning kene wis tenang..
      
raono sing nglarani
           
koyo sing mbok lakoni..

          
mantan.. sayang..
                       
saiki aku ning kene wis seneng
      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..

(Int.)       
         -[E/G#]-
          

(Chorus)
          
mantan.. sayang..
                       
saiki aku ning kene wis tenang..
      
raono sing nglarani
           
koyo sing mbok lakoni..

          
mantan.. sayang..
                       
saiki aku ning kene wis seneng..
      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..

      
cukup tresnamu
                      
sing tau.. mbuyarne atiku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium, Lirik Lagu Mantan Sayang – Dhevy Geranium, Kunci Gitar Mantan Sayang – Dhevy Geranium

Post Your Thoughts