Chord Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik

Berikut ini merupakan Chord Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik.

(Intro)    
          ..

             
manukku cen cilik
                      
penting akhlakku sing becik
            
wayahe bali omah
             
ora lali ngibadah..

                    
senajan lungo adoh paran
                 
menang kalah ra urusan
                  
manuk cilikku tersayang
                    -
kowe tetep kelangenan..

                
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
                                 -
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
                        
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
                         
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus)
                  
tibo tangi tak lakoni
                   
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                 
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
              
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                   
manuk cilikku pahlawanku..

(Int.)           ..

                    
senajan lungo adoh paran
                 
menang kalah ra urusan
                  
manuk cilikku tersayang
                 
kowe tetep kelangenan..

                
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
                      
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
                        
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
                         
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus) (Overtone)
                  
 tibo tangi tak lakoni
                  
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                 
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
             
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                     
manuk cilikku pahlawanku..

                  
tibo tangi tak lakoni
                  
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                 
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
             
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                   
manuk cilikku pahlawanku..

              
menang kalah pikir keri
               
seduluran nomer siji..



TTM Akustik - Manuk Cilik Pahlawanku[

(Intro)    
          ..

             
manukku cen cilik
                      
penting akhlakku sing becik
            
wayahe bali omah
             
ora lali ngibadah..

                    
senajan lungo adoh paran
                 
menang kalah ra urusan
                  
manuk cilikku tersayang
                    -
kowe tetep kelangenan..

                
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
                                 -
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
                        
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
                         
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus)
                  
tibo tangi tak lakoni
                   
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
              
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                   
manuk cilikku pahlawanku..

(Int.)           ..

                    
senajan lungo adoh paran
                 
menang kalah ra urusan
                  
manuk cilikku tersayang
                 
kowe tetep kelangenan..

                
 wayah isuk.. aku ora bakal lali..
                      
 nyawang kowe.. dadi pelipuring ati..
                        
 snajan okeh.. uwong seng podo ngrasani
                         
tak rawat gemati.. mugo sesok ngrejekni..

(Chorus) (Overtone)
                  
 tibo tangi tak lakoni
                   
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                 
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
              
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                     
manuk cilikku pahlawanku..

                  
tibo tangi tak lakoni
                   
nganti bojoku seng meri
                     
kabeh kanggo.. panguripan
                 
aku lungo neng gantangan
                
mugo Gusti ngijabahi
              
hobiku dadi rejeki
                  
kanggo nyukupi kebutuhanmu
                   
manuk cilikku pahlawanku..

              
menang kalah pikir keri
               
seduluran nomer siji..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik, Lirik Lagu Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik, Kunci Gitar Manuk Cilik Pahlawanku – TTM Akustik

Post Your Thoughts