Chord Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah

Berikut ini merupakan Chord Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Matur Suwun – Maulana Ardiansyah, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah.

(Intro)         ..

                     
jangan kau panggil sayang..
                      
yen nyatane kowe ra sayang..
                    
jangan kau beri harapan..
                    
 yen mung digawe dolanan..

               
atiku dudu layangan..
                  
tarik ulur sembarangan..
                
aku nduwe perasaan..
                      
 bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
                    
bahagia.. sing tak roso..
        
ra sebanding karo
                
loro sing tak tompo..
          
kabeh iki salahku..
                        
gede roso mergo perhatianmu..

               
atiku dudu layangan..
                  
tarik ulur sembarangan..
                
aku nduwe perasaan..
                      
 bukan untuk di permainkan..

(Chorus)
                    
bahagia.. sing tak roso..
        
ra sebanding karo
                
loro sing tak tompo..
          
kabeh iki salahku..
                        
gede roso mergo perhatianmu..

(Int.)       

(Chorus)
                    
bahagia.. sing tak roso..
        
ra sebanding karo
                
loro sing tak tompo..
          
kabeh iki salahku..
                        
gede roso mergo perhatianmu..

                       
matursuwun.. wis pernah ono
                              
ning uripku.. lan ning njero atiku..
              
tak trimo keputusanmu..
                            
yen pancen angel nompo tresnoku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah, Lirik Lagu Matur Suwun – Maulana Ardiansyah, Kunci Gitar Matur Suwun – Maulana Ardiansyah

Post Your Thoughts