Chord Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mblenjani Janji – Kiki Anggun, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun.

(Intro)    
          
           
          

                
tresno iki.. mong kanggo sliramu..
                    
seng selalu tak rasakne..
            
neng njero atiku..
                       
kowe.. seng tak perjuangke..
                               
kok tego tegone.. mblenjani tresnane..

(Chorus)
                  
roso iki telah berubah..
                       
saat kau tak mampu.. setia..
                              
seng tak tresnani.. lan tak sayangi..
       
malah mendua..

                       
pandongaku cukup mong siji..
                      
ku harap kau bisa mengerti..
                            
cuma sliramu.. seng biso ngayomi..
           
nong njerone ati..

(Intro)    
          
           
          

                
tresno iki.. mong kanggo sliramu..
                    
seng selalu tak rasakne..
            
neng njero atiku..
                       
kowe.. seng tak perjuangke..
                               
kok tego tegone.. mblenjani tresnane..

(Chorus)
                  
roso iki telah berubah..
                       
saat kau tak mampu.. setia..
                              
seng tak tresnani.. lan tak sayangi..
       
malah mendua..

                       
pandongaku cukup mong siji..
                      
ku harap kau bisa mengerti..
                            
cuma sliramu.. seng biso ngayomi..
           
nong njerone ati..
                          
cuma sliramu.. seng biso ngayomi..
           
nang njerone ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun, Lirik Lagu Mblenjani Janji – Kiki Anggun, Kunci Gitar Mblenjani Janji – Kiki Anggun

Post Your Thoughts