Chord Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mbok Anggep Dolanan – Della Monica, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica.

                             
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
                  
aku mung biso.. nyawang kowe
                   
lan ngimpi bareng kowe..
                                
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            
nggo wong liyo..
                                
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

(Intro)        
                

    
kelingan mawar abang
          
sing gemantung neng rambutmu..
                           
tak jogo utuh neng njero laciku..
     
ra bakal ilang lan lali
      
mergo uwis pisahan
                          
kelingan kowe tego medot janji..

                               
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
                              
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
                                 
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
                             
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
                             
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
                  
aku mung biso.. nyawang kowe
                   
lan ngimpi bareng kowe..
                                
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            
nggo wong liyo..
                                
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

                            
saben dino.. saben wektu kepikiran awakmu..
                                
aku ngerti sing di pikir ra rumongso..
                             
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan..
                          
kelingan kowe tego medot janji..

                               
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
                              
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
                                 
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
                             
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
                             
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
                  
aku mung biso.. nyawang kowe
                   
lan ngimpi bareng kowe..
                                
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            
nggo wong liyo..
                                
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

                             
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
                  
aku mung biso.. nyawang kowe
                   
lan ngimpi bareng kowe..
                                
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            
nggo wong liyo..
                                
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica, Lirik Lagu Mbok Anggep Dolanan – Della Monica, Kunci Gitar Mbok Anggep Dolanan – Della Monica

Post Your Thoughts