Chord Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mbukak Jaitan – Via Vallen, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen.

(Intro)    
             

              
tatu mbeset ati iki..
                             
banyu moto.. deres mili ing pipi..
                  
 yen ngelingi lakon uripku iki
                          
ra pisan pindo.. di loro ati..

                  
ambyar.. saiki wes ambyar
                             
janji tresno.. amung dadi kenangan..
             
 duduhono salahku iki opo
                         
kowe tego mentolo medotne tresno..

(Intro)    
                 o a o e..

(Chorus)
                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..

(Interlude)        
                  
                        o a o e..

(Chorus)
                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..

                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..
                                
tapi balesane njerukno tatu ati..



Via Vallen - Mbukak Jaitan[

(Intro)    
             

              
tatu mbeset ati iki..
                             
banyu moto.. deres mili ing pipi..
                  
 yen ngelingi lakon uripku iki
                          
ra pisan pindo.. di loro ati..

                  
ambyar.. saiki wes ambyar
                             
janji tresno.. amung dadi kenangan..
             
 duduhono salahku iki opo
                         
kowe tego mentolo medotne tresno..

(Intro)    
                 o a o e..

(Chorus)
                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..

(Interlude)        
                  
                        o a o e..

(Chorus)
                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..

                               
loro sewu dadi siji.. ning njero ati
                         
kabeh tak lakoni njalukmu wis tak turuti
                           
tapi balesane njerukno tatu ati..
                                
tapi balesane njerukno tatu ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen, Lirik Lagu Mbukak Jaitan – Via Vallen, Kunci Gitar Mbukak Jaitan – Via Vallen

Post Your Thoughts