Chord Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mendhem Kangen – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara.

Capo di fret 2

                         
abot rasane nandang kangen ati..
                  
mergo tresnoku sing gedi..
                     
tansah kelingan awan mbengi..

                         
mung iso telfon marang sliramu..
                   
gawe tombo kangen rinduku..
                 
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) ... ...

(Chorus)
                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                         
soyo jeru.. mergo tresnomu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                               
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                              
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                            
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Intro) ... ...

                         
abot rasane nandang kangen ati..
                  
mergo tresnoku sing gedi..
                     
tansah kelingan awan mbengi..

                         
mung iso telfon marang sliramu..
                   
gawe tombo kangen rinduku..
                 
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) ... ...

(Chorus)
                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                         
soyo jeru.. mergo tresnomu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                               
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                              
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                            
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Outro) ... ...



Happy Asmara - Mendhem Kangen[

                         
abot rasane nandang kangen ati..
                  
mergo tresnoku sing gedi..
                     
tansah kelingan awan mbengi..

                         
mung iso telfon marang sliramu..
                   
gawe tombo kangen rinduku..
                 
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) ... ...

(Chorus)
                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                         
soyo jeru.. mergo tresnomu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                              
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                              
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                           
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Intro) ... ...

                         
abot rasane nandang kangen ati..
                  
mergo tresnoku sing gedi..
                     
tansah kelingan awan mbengi..

                         
mung iso telfon marang sliramu..
                   
gawe tombo kangen rinduku..
                 
mergo adoh jarak sliramu

(Intro) ... ...

(Chorus)
                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                         
soyo jeru.. mergo tresnomu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                              
senajan sak kedep.. wes marem atiku..

                       
mendem kangen.. jroning atiku..
                              
soyo jeru.. mung telfon sliramu..
                       
mendem kangen.. pengen ketemu
                           
senajan sedelo.. wes marem atiku..

(Outro) ... ...

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara, Lirik Lagu Mendhem Kangen – Happy Asmara, Kunci Gitar Mendhem Kangen – Happy Asmara

Post Your Thoughts