Chord Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra.

(Intro)       

                   
 mendung putih dino.. iki..
                    [G/B]
 udan grimis ora mari..
                  
 netes eluhku neng.. pipi..
                          [G/B] 
 naliko kelingan tresno..ku sejati..
          
kowe wes ilang..
                    
 ning kenanganmu rabakal ilang..

(Chorus)
                          
Gusti Allah wes ngatur dalane..
                        
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
                    
mugo kowe ugo iso nompo..
                           
opo sing wes di gariske seng Kuoso..

                  
 mendung putih.. seng neng.. mego..
                        [G/B]
 langit peteng ketok moto..
                
 ora maksud aku cidro..
            
ning kepiye maneh..
                       [G/B]   
iki takdir sing Kuoso.. ngertio..
                               
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      
wes tau berjuang tenanan..
     
tapi pupus neng tengah dalan..
       
wes berharap neng pelaminan
        
nanging ora dadi kasunyatan..

                 
 dosaku opo.. salahku opo..
                       
 Gusti seng molak malik roso..
                 
 yen ra jodo iso opo..

(Chorus)
                          
Gusti Allah wes ngatur dalane..
                        
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
                    
mugo kowe ugo iso nompo..
                           
opo sing wes di gariske seng Kuoso.. ho..

                      
kudu tak trimo opo seng wes dadi takdirku
(Gusti Allah wes ngatur dalane)
                        
mugo Gusti paring dalan padhang nggo awakku
(Gusti Allah ndue dalan dewe)
                   
aku percoyo iki seng apik nggo awakku
(mugo koe ugo iso nompo)
                       
mergo garis urip uwong bedo bedo..
(opo sing wes di gariske seng Kuoso)
       [G/B]         
ngertio..       ha..a..aa..



REDSOX D.P.R feat Bagas Putra - Mendung Putih[

(Intro)       

                   
 mendung putih dino.. iki..
                   [F/A]
 udan grimis ora mari..
                  
 netes eluhku neng.. pipi..
                         [F/A] 
 naliko kelingan tresno..ku sejati..
          
kowe wes ilang..
                   
 ning kenanganmu rabakal ilang..

(Chorus)
                         
Gusti Allah wes ngatur dalane..
                        
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
                   
mugo kowe ugo iso nompo..
                           
opo sing wes di gariske seng Kuoso..

                  
 mendung putih.. seng neng.. mego..
                       [F/A]
 langit peteng ketok moto..
                
 ora maksud aku cidro..
            
ning kepiye maneh..
                      [F/A]   
iki takdir sing Kuoso.. ngertio..
                              
yen wes dalane.. kudu.. di ikhlaske..

      
wes tau berjuang tenanan..
     
tapi pupus neng tengah dalan..
       
wes berharap neng pelaminan
        
nanging ora dadi kasunyatan..

                 
 dosaku opo.. salahku opo..
                      
 Gusti seng molak malik roso..
                
 yen ra jodo iso opo..

(Chorus)
                         
Gusti Allah wes ngatur dalane..
                        
Gusti Allah nduwe dalan dewe..
                   
mugo kowe ugo iso nompo..
                           
opo sing wes di gariske seng Kuoso.. ho..

                     
kudu tak trimo opo seng wes dadi takdirku
(Gusti Allah wes ngatur dalane)
                        
mugo Gusti paring dalan padhang nggo awakku
(Gusti Allah ndue dalan dewe)
                   
aku percoyo iki seng apik nggo awakku
(mugo koe ugo iso nompo)
                       
mergo garis urip uwong bedo bedo..
(opo sing wes di gariske seng Kuoso)
       [F/A]        
ngertio..        ha..a..aa..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra, Lirik Lagu Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra, Kunci Gitar Mendung Putih – REDSOX D.P.R feat Bagas Putra

Post Your Thoughts