Chord Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU

Berikut ini merupakan Chord Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Menungso Oratoto – TEKOMLAKU, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU.

(Intro)  
           
           

                            
cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu..
                        
mergo kahanane sing marai ngelu..
 
angin wengi..
                  
sing nggregesi njero awak iki
                            
sing marai netes eluh ono pipi..

                       
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
                            
pendak dino anane mung rame wae..
                        
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
                            
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

                             
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
                               
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

(Int.)    
         
          
          

                       
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
                            
pendak dino anane mung rame wae..
                        
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
                            
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

                             
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
                               
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
                               
 kabeh iki.. mung marai crito loro..



TEKOMLAKU - Menungso Oratoto[

(Intro)  
           
           

                            
cerito wingi.. tak tuliske dadi lagu..
                        
mergo kahanane sing marai ngelu..
 
angin wengi..
                  
sing nggregesi njero awak iki
                            
sing marai netes eluh ono pipi..

                       
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
                            
pendak dino anane mung rame wae..
                        
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
                            
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

                             
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
                               
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

(Int.)    
         
          
          

                       
soyo mrene.. soyo suwe aku mbok luwehke
                            
pendak dino anane mung rame wae..
                        
aku nrimo.. aku lilo tresnoku mbok jarno
                            
Gusti tulung aku ikhlas ora popo..

                             
aku sing gemati.. aku sing nresnani..
                               
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

(Chorus)
                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..

                          
pas wingi kowe.. mblenjani janji
                             
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
                       
tak nei ati.. ora ngerteni
         
dasare kowe ra nduwe ati..

                        
aku ning kene.. mbok sepelekke
                            
ra tau nggatekke aku sing medulekke
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
                            
kowe kuwi.. cen menungso oratoto..
                               
 kabeh iki.. mung marai crito loro.. 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU, Lirik Lagu Menungso Oratoto – TEKOMLAKU, Kunci Gitar Menungso Oratoto – TEKOMLAKU

Post Your Thoughts