Chord Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza

Berikut ini merupakan Chord Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Menyambut Lebaran – Pendhoza, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza.

Capo di fret 4

(Intro)    
          ..

                   
bulan ramadhan uwis teko
                      
wis kewajibane nindakke poso
                    
kudu iso nahan hawa lan nafsu
                               
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

                 
ayo podo golek ganjaran
                         
mangkat tarawih karo tadarusan
            
ojo lali zakate
               
kuwi wis kewajibane
                            
sing do lali ayo podo di elingke..

                    
tetep kerjo senajane poso
                 
dilereni tumindak olo
                               
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
                            
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                            
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..

        
wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
        
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
                                     
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           
sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
          
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
                          
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

                    
tetep kerjo senajane poso
                 
dilereni tumindak olo
                               
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
                            
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                            
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                            
yen duwe salah mohon dimaafkan..

                            
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                            
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..



Pendhoza - Menyambut Lebaran[

(Intro)    
          ..

                  
bulan ramadhan uwis teko
                      
wis kewajibane nindakke poso
                  
kudu iso nahan hawa lan nafsu
                               
luwih sabar mboten pareng nesu-nesu..

                
ayo podo golek ganjaran
                         
mangkat tarawih karo tadarusan
            
ojo lali zakate
              
kuwi wis kewajibane
                            
sing do lali ayo podo di elingke..

                    
tetep kerjo senajane poso
                
dilereni tumindak olo
                               
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
                           
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                           
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..

        
wulan poso wis meh bar nganggoni klambi anyar
        
mangane roti nastar, ketupat opor ayam
                                     
kabeh seneng menyambut hari kemenangan..

           
sungkem ro wong tuane sedulur lan koncone
          
ro tonggo teparone ben kelebur dosane
                          
sing mbut gawe ojo lali THR'e..

                    
tetep kerjo senajane poso
                
dilereni tumindak olo
                               
ora kroso sedelo meneh wis riyoyo..

(Chorus)
                           
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                           
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                            
yen duwe salah mohon dimaafkan..

                           
alhamdulillah diparingi umur panjang
                          
iso kumpul bareng ning dino lebaran
                           
podo nglebur dosa lan salam-salaman
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..
                         
yen duwe salah mohon dimaafkan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza, Lirik Lagu Menyambut Lebaran – Pendhoza, Kunci Gitar Menyambut Lebaran – Pendhoza

Post Your Thoughts