Chord Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia.

Capo di fret 4

(Intro)   
            -
          
            --


mageh ono pilihan liyo
             
welas isun disio-sio
           
saiki riko.. demen nyang isun
                   --
mergo sing ono maning


soyo suwi isun keroso
              
dadi tambal butuhe riko
            
omonge riko.. welas nyang isun
                   
mergo sing ono maning..

(Chorus)

wes entek kopine
         
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
           
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..

(Interlude)     
                
                


mageh ono pilihan liyo
             
welas isun disio-sio
           
saiki riko.. demen nyang isun
                   --
mergo sing ono maning


soyo suwi isun keroso
              
dadi tambal butuhe riko
            
omonge riko.. welas nyang isun
                   
mergo sing ono maning..

(Chorus)

wes entek kopine
         
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
           
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..


wes entek kopine
         
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
           
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..
                
mergo sing ono maning..
                
mergo sing ono maning..

(Outro)   



Vita Alvia - Mergo Sing Ono Maning[

(Intro)   
            -
          
            --


mageh ono pilihan liyo
            
welas isun disio-sio
          
saiki riko.. demen nyang isun
                  --
mergo sing ono maning


soyo suwi isun keroso
             
dadi tambal butuhe riko
           
omonge riko.. welas nyang isun
                  
mergo sing ono maning..

(Chorus)

wes entek kopine
        
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
          
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..

(Interlude)     
                
                


mageh ono pilihan liyo
            
welas isun disio-sio
          
saiki riko.. demen nyang isun
                  --
mergo sing ono maning


soyo suwi isun keroso
             
dadi tambal butuhe riko
           
omonge riko.. welas nyang isun
                  
mergo sing ono maning..

(Chorus)

wes entek kopine
        
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
          
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..


wes entek kopine
        
wes kari kedohe
              
manise kanggo uwong
           
sepone isun hang mondong..


bengen katon paran
          
ndemeni wong liyan
             
lelese welas isun
                
mergo sing ono maning..
                
mergo sing ono maning..
                
mergo sing ono maning..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia, Lirik Lagu Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia, Kunci Gitar Mergo Sing Ono Maning – Vita Alvia

Post Your Thoughts