Chord Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mumet Angsuran – Fajar Combo, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo.

Capo di fret 5

(Intro)         

            
matur thank you..
                   
pan sing wes ngutangi aku..
                      
iso kanggo nyukupi kebutuhanku..
          
nanging sepurane..
          [G/B] 
wes sesasi aku nganggur
                              
wulan iki.. durung biso ngangsur..

                            
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
                     
ora niat aku bakale suloyo..
                          [G/B] 
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
                            
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
              
 nangis jroning ati..
                   
 janji eling ngangsur ben sasi..
                      
 nganti mumet ora mari-mari..
                         
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

                            
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
                   
ora niat aku bakale suloyo..
                          [G/B] 
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
                            
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
              
 nangis jroning ati..
                   
 janji eling ngangsur ben sasi..
                 [G/B]  
 nganti mumet ora mari-mari..
                         
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

                  
 duh Gusti.. paringono rejeki..
               
 enggal sirno pacoban iki..
                  [G/B]   
 mugo biso.. kerjo saben dino..
                 
 mbayar angsuran ra ngoyo..

                      
 mugo biso kerjo saben dino..
                 
 urip tansah bahgyo mulyo..



Fajar Combo - Mumet Angsuran[

(Intro)         

            
matur thank you..
                  
pan sing wes ngutangi aku..
                     
iso kanggo nyukupi kebutuhanku..
          
nanging sepurane..
          [C/E] 
wes sesasi aku nganggur
                              
wulan iki.. durung biso ngangsur..

                           
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
                    
ora niat aku bakale suloyo..
                          [C/E] 
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
                            
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
             
 nangis jroning ati..
                   
 janji eling ngangsur ben sasi..
                     
 nganti mumet ora mari-mari..
                         
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

                           
mbok tagiho.. aku mung biso semoyo..
                  
ora niat aku bakale suloyo..
                          [C/E] 
yen aku wes nduwe.. bakal tak bayare..
                            
piro enteke.. dendo lan bungane..

(Chorus)
             
 nangis jroning ati..
                   
 janji eling ngangsur ben sasi..
                [C/E]  
 nganti mumet ora mari-mari..
                         
 ngombe puyer sansoyo ndadi..

                 
 duh Gusti.. paringono rejeki..
               
 enggal sirno pacoban iki..
                 [C/E]   
 mugo biso.. kerjo saben dino..
                 
 mbayar angsuran ra ngoyo..

                     
 mugo biso kerjo saben dino..
                 
 urip tansah bahgyo mulyo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo, Lirik Lagu Mumet Angsuran – Fajar Combo, Kunci Gitar Mumet Angsuran – Fajar Combo

Post Your Thoughts