Chord Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha

Berikut ini merupakan Chord Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha.

Capo di fret 2

(Intro)       
              

                 
tak buktekke yen aku
                
iso urip tanpo sliramu
      
kowe arep lungo
               
saiki wes sak karepmu..

            
atiku uwis lilo
                 
yen sliramu arep lungo
       
mugo kowe iseh
                
iso golek wong liyo..

(Intro)       

                    
neng piyungan tuku lele
                 
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                   
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
                
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..

(Intro)       

                 
tak buktekke yen aku
                
iso urip tanpo sliramu
      
kowe arep lungo
               
saiki wes sak karepmu..

            
atiku uwis lilo
                 
yen sliramu arep lungo
       
mugo kowe iseh
                
iso golek wong liyo..

(Intro)       

                    
neng piyungan tuku lele
                 
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                       
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
                
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..

                    
neng piyungan tuku lele
                 
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                   
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
                
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..



Vivi Voletha - Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele)[

(Intro)       
              

                 
tak buktekke yen aku
               
iso urip tanpo sliramu
      
kowe arep lungo
               
saiki wes sak karepmu..

            
atiku uwis lilo
                
yen sliramu arep lungo
       
mugo kowe iseh
                
iso golek wong liyo..

(Intro)       

                    
neng piyungan tuku lele
                
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                   
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
               
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..

(Intro)       

                 
tak buktekke yen aku
               
iso urip tanpo sliramu
      
kowe arep lungo
               
saiki wes sak karepmu..

            
atiku uwis lilo
                
yen sliramu arep lungo
       
mugo kowe iseh
                
iso golek wong liyo..

(Intro)       

                    
neng piyungan tuku lele
                
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                       
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
               
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..

                    
neng piyungan tuku lele
                
kowe kuwi mung sepele
          
ra sah ngarep aku
                   
sing uwis mbok gawe tatu..

                
bakal tak eleng eleng
               
lehmu nglarani atiku
                          
pesenku siji karma kuwi berlaku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha, Lirik Lagu Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha, Kunci Gitar Mung Sepele (Neng Piyungan Tuku Lele) – Vivi Voletha

Post Your Thoughts