Chord Gitar Nafsuku – Tangkled Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nafsuku – Tangkled Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nafsuku – Tangkled Official, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nafsuku – Tangkled Official.

(Intro)    
           


kangen ning jero ati..

kanggo kwe sing tak tresnani

senajan koyo ngimpi..
                       
doh lae kebangeten kowe iki..


nganti lali rasane..

roso tresnoku karo kowe..

kabeh tak upayake..
                           
perjuanganku iki, sing ning ati..

                      
loro atiku.. kok mbangeti..
                   
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro)   
          

(Chorus)
                       
duh Gusti.. cukup semene wae..
                     
loro ati.. sing ta rasake..
               
ora bakal.. tak baleni..
               
ora bakal.. tak getuni..
                  
mergo pilihanmu ora aku..

                        
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
                      
senajan ati iki rodok loro..
               
aku bakal nahan diriku
               
aku bakal nahan nafsuku
                       
kowe lan aku ra bakal nyatu..

(Int.)    
          


kangen ning jero ati..

kanggo kwe sing tak tresnani

senajan koyo ngimpi..
                       
doh lae kebangeten kowe iki..


nganti lali rasane..

roso tresnoku karo kowe..

kabeh tak upayake..
                           
perjuanganku iki, sing ning ati..

                      
loro atiku.. kok mbangeti..
                   
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro)   
          

(Chorus)
                       
duh Gusti.. cukup semene wae..
                     
[loro ati].. sing ta rasake..
               
ora bakal.. tak baleni..
               
ora bakal.. tak getuni..
                  
mergo pilihanmu ora aku..

                        
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
                      
senajan ati iki rodok loro..
               
aku bakal nahan diriku
               
aku bakal nahan nafsuku
                    
kowe lan aku ra bakal nyatu..

                        
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
                      
senajan ati iki rodok loro..
               
aku bakal nahan diriku
               
aku bakal nahan nafsuku
                       
kowe lan aku ra bakal nyatu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nafsuku – Tangkled Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nafsuku – Tangkled Official, Lirik Lagu Nafsuku – Tangkled Official, Kunci Gitar Nafsuku – Tangkled Official

Post Your Thoughts