Chord Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID.

(Intro)             

                  
 nangis batinku saiki..
              
kelingan sampean
               
nong jero ati iki..
           
kulo tasek sayang..
                    
sepurane kulo bien ninggalke
        
sak temene..
                   
mageh kangen slirane

(Chorus)
               
mung siji dungaku
               
iki kanggo awakmu
            
mugo kowe seneng
              
urip karo bojomu
                 
rausah mbok pikirne
               
aku iki ning kene
              
senajan ati perih
                
ra bakal tak ketokne

(Int.)    
           

                  
 nangis batinku saiki..
              
kelingan sampean
               
nong jero ati iki..
           
kulo tasek sayang..
                    
sepurane kulo bien ninggalke
        
sak temene..
                   
mageh kangen slirane

(Chorus)
               
mung siji dungaku
               
iki kanggo awakmu
            
mugo kowe seneng
              
urip karo bojomu
                 
rausah mbok pikirne
               
aku iki ning kene
              
senajan ati perih
                
ra bakal tak ketokne

               
mung siji dungaku
               
iki kanggo awakmu
            
mugo kowe seneng
              
urip karo bojomu
                 
rausah mbok pikirne
               
aku iki ning kene
              
senajan ati perih
                
ra bakal tak ketokne

(Outro)         

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID, Lirik Lagu Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID, Kunci Gitar Nangis Sak Tenane – Nella Kharisma Feat Ilux ID

Post Your Thoughts