Chord Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema.

Capo di fret 3

        
yen tak pikir pikir
    
tak terus terusne
                      
raono gunane, raono untunge..
                        
tiwas sirah mumet pikiran sumpek..
                              
mending nyanyi wae nentremke pikirane..

          
pethuk konco omong ngene
           
pethuk tonggo omong ngono
                       
aku bingung.. piye solusine..
                    
masalah.. raono entek'e..
                           
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro)   

(Chorus)
       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

(Intro) ...
              
              

          
pethuk konco omong ngene
           
pethuk tonggo omong ngono
                       
aku bingung.. piye solusine..
                    
masalah.. raono entek'e..
                           
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro)   

(Chorus)
       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

         
ndasku mumet ndasmu piye
         
ndasku mumet ndasmu piye
                     
ndasku mumet ndasmu piye..



Safira Inema - Ndasku Mumet Ndasmu Piye[

        
yen tak pikir pikir
    
tak terus terusne
                    
raono gunane, raono untunge..
                        
tiwas sirah mumet pikiran sumpek..
                             
mending nyanyi wae nentremke pikirane..

          
pethuk konco omong ngene
           
pethuk tonggo omong ngono
                     
aku bingung.. piye solusine..
                    
masalah.. raono entek'e..
                          
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro)   

(Chorus)
       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

(Intro) ...
              
              

          
pethuk konco omong ngene
           
pethuk tonggo omong ngono
                     
aku bingung.. piye solusine..
                    
masalah.. raono entek'e..
                          
sabendino tumpuk undung koyo bata..

(Intro)   

(Chorus)
       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

       
sego liwet lawuh tempe
         
ndasku mumet ndasmu piye
        
bolah ruwet dinggo nyethe
          
bathukku anget bathukku piye

        
kenikir ning sor wit kates
        
yen dipiker iso setres
       
enek tikus numpak sedan
                
mikir terus iso edan..

         
ndasku mumet ndasmu piye
         
ndasku mumet ndasmu piye
                     
ndasku mumet ndasmu piye..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema, Lirik Lagu Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema, Kunci Gitar Ndasku Mumet Ndasmu Piye – Safira Inema

Post Your Thoughts