Chord Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nerimo Lan Legowo – Just Music Official, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official.

Capo di fret 2

(Intro)   ..

                               
lilo aku nerimo.. yen kuwi putusanmu..
                        
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
          
aku wis nyadar..
                   
yen dibandingke karo kae..
                     
sing luwih ono dari podo aku..

                       
ku mengerti.. yang kau pilih..
                           
 jika memang itu membuatmu bahagia..
                
tak perlu kau.. ingat
                
semua masa yang indah..
                        
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
                      
kenangan sing mbiyen karo aku
         
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
             
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..

(Int.)    
         ..

                       
ku mengerti.. yang kau pilih..
                           
 jika memang itu membuatmu bahagia..
                
tak perlu kau.. ingat
                
semua masa yang indah..
                        
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
                      
kenangan sing mbiyen karo aku
         
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
             
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..

                      
kenangan sing mbiyen karo aku
         
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
             
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..



Just Music Official - Nerimo Lan Legowo[

(Intro)   ..

                               
lilo aku nerimo.. yen kuwi putusanmu..
                        
ikhlas aku legowo mergo pilihanmu..
          
aku wis nyadar..
                  
yen dibandingke karo kae..
                     
sing luwih ono dari podo aku..

                       
ku mengerti.. yang kau pilih..
                           
 jika memang itu membuatmu bahagia..
                
tak perlu kau.. ingat
               
semua masa yang indah..
                        
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
                      
kenangan sing mbiyen karo aku
        
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
            
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..

(Int.)    
         ..

                       
ku mengerti.. yang kau pilih..
                           
 jika memang itu membuatmu bahagia..
                
tak perlu kau.. ingat
               
semua masa yang indah..
                        
ku rela walau hatiku terluka..

(Chorus)
                      
kenangan sing mbiyen karo aku
        
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
            
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..

                      
kenangan sing mbiyen karo aku
        
ora usah dielengke
                
mergo.. raono gunane..

                   
susah seneng uwis dilakoni
            
nganti.. tekan saiki
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..
                        
tak ikhlaske kowe mergo kae..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official, Lirik Lagu Nerimo Lan Legowo – Just Music Official, Kunci Gitar Nerimo Lan Legowo – Just Music Official

Post Your Thoughts