Chord Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngampet Loro – SlemanReceh, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh.

(Intro)       
          

                       
wes suwe.. aku ngampet loro ati
                       
pengenku.. kowe iso ngerteni
                       
rasane.. ning njero ati iki
                     
kepengen biso nduweni..

                      
sampai kapan aku kudu koyo ngene
                         
opo pancen.. iki wes dadi dalane
                         
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
                            
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
                
nanging aku raiso ngungkapke..
                  
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
                       
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
                       
sayang..ku mung kanggo kowe..

(Int.)       
          ..

                      
sampai kapan aku kudu koyo ngene
                         
opo pancen.. iki wes dadi dalane
                         
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
                            
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
                
nanging aku raiso ngungkapke..
                  
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
                       
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
                       
sayang..ku mung kanggo kowe..

                    
yo mung.. siji dadi panyuwunku..
                 
mugo.. awakmu dadi jodoku..
                 
sampai kapan tetap ku tunggu..
            
jawaban kepastianmu..



SlemanReceh - Ngampet Loro[

(Intro)       
          

                       
wes suwe.. aku ngampet loro ati
                       
pengenku.. kowe iso ngerteni
                      
rasane.. ning njero ati iki
                     
kepengen biso nduweni..

                      
sampai kapan aku kudu koyo ngene
                         
opo pancen.. iki wes dadi dalane
                        
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
                            
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
               
nanging aku raiso ngungkapke..
                  
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
                      
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
                       
sayang..ku mung kanggo kowe..

(Int.)       
          ..

                      
sampai kapan aku kudu koyo ngene
                         
opo pancen.. iki wes dadi dalane
                        
mugo sesuk.. kowe wani njelaske
                            
yen kowe bakal milih salah sijine..

(Chorus)
               
nanging aku raiso ngungkapke..
                  
mergo.. awakmu wes ono sing ndue..
                      
cukup.. tak simpen nggo aku dewe..
                       
sayang..ku mung kanggo kowe..

                   
yo mung.. siji dadi panyuwunku..
                 
mugo.. awakmu dadi jodoku..
                
sampai kapan tetap ku tunggu..
            
jawaban kepastianmu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh, Lirik Lagu Ngampet Loro – SlemanReceh, Kunci Gitar Ngampet Loro – SlemanReceh

Post Your Thoughts