Chord Gitar Nganggo Roso – Della Monica

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nganggo Roso – Della Monica. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nganggo Roso – Della Monica, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nganggo Roso – Della Monica.

Capo di fret 4

(Intro)       
              

               
Rungokno nganggo roso
                 
Welas isun nyang riko
      
Sun gowo gending
              
Tembang liwat sworo

           
Welase ati iki
           
Bungahe ati iki
                     
Podo podo.. bareng rasakeno

                     
Dalan hang cilik.. isun liwati
                         
Dalan hang gede ugo sung ambai

              
Nuruti karepe ati
                 
Ojo mung liwat ngimpi
                      
Isun lan riko biso dadi siji..

            
Wutuhe welase ati
                 
yoro mung kanggo riko
                      
Masio korban ati korban roso
                  
Kadang nangis nong ati
               
kadange biso gemuyu
                   
Nong angenan ati kepilu..

(Intro)       
              

               
Rungokno nganggo roso
                 
Welas isun nyang riko
      
Sun gowo gending
              
Tembang liwat sworo

           
Welase ati iki
           
Bungahe ati iki
                     
Podo podo.. bareng rasakeno

                     
Dalan hang cilik.. isun liwati
                         
Dalan hang gede ugo sung ambai

              
Nuruti karepe ati
                 
Ojo mung liwat ngimpi
                      
Isun lan riko biso dadi siji..

            
Wutuhe welase ati
                 
yoro mung kanggo riko
                      
Masio korban ati korban roso
                  
Kadang nangis nong ati
               
kadange biso gemuyu
                   
Nong angenan ati kepilu..

            
Wutuhe welase ati
                 
yoro mung kanggo riko
                      
Masio korban ati korban roso
                  
Kadang nangis nong ati
               
kadange biso gemuyu
                 
Nong angenan ati kepilu
                 
Nong angenan ati kepilu

(Outro)       



Della Monica - Nganggo Roso[

(Intro)       
              

              
Rungokno nganggo roso
                
Welas isun nyang riko
      
Sun gowo gending
             
Tembang liwat sworo

           
Welase ati iki
          
Bungahe ati iki
                    
Podo podo.. bareng rasakeno

                  
Dalan hang cilik.. isun liwati
                        
Dalan hang gede ugo sung ambai

              
Nuruti karepe ati
                
Ojo mung liwat ngimpi
                     
Isun lan riko biso dadi siji..

           
Wutuhe welase ati
                
yoro mung kanggo riko
                     
Masio korban ati korban roso
                 
Kadang nangis nong ati
              
kadange biso gemuyu
                  
Nong angenan ati kepilu..

(Intro)       
              

              
Rungokno nganggo roso
                
Welas isun nyang riko
      
Sun gowo gending
             
Tembang liwat sworo

           
Welase ati iki
          
Bungahe ati iki
                    
Podo podo.. bareng rasakeno

                  
Dalan hang cilik.. isun liwati
                        
Dalan hang gede ugo sung ambai

              
Nuruti karepe ati
                
Ojo mung liwat ngimpi
                     
Isun lan riko biso dadi siji..

           
Wutuhe welase ati
                
yoro mung kanggo riko
                     
Masio korban ati korban roso
                 
Kadang nangis nong ati
              
kadange biso gemuyu
                  
Nong angenan ati kepilu..

           
Wutuhe welase ati
                
yoro mung kanggo riko
                     
Masio korban ati korban roso
                 
Kadang nangis nong ati
              
kadange biso gemuyu
                
Nong angenan ati kepilu
                
Nong angenan ati kepilu

(Outro)       

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nganggo Roso – Della Monica yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nganggo Roso – Della Monica, Lirik Lagu Nganggo Roso – Della Monica, Kunci Gitar Nganggo Roso – Della Monica

Post Your Thoughts