Chord Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngejur Ati – Dike Sabrina, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina.

Capo di fret 3

(Intro)    
            

                     
opo ra kelingan nalikane pamitan
                       
pamit karo aku, pamit karo anakmu

(Intro)   

                          
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
                          
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

                      
jebul lali.. marang janji..
                         
nalikane budhal ning luar negeri..
                        
jebul cidro.. marang tresno..
                             
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.)    
          

(Chorus)
                               
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
                                 
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
                              
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       
tego-tegone kowe..
                    
ngejur ati dalam penantian..

(Intro)    
            

                     
opo ra kelingan nalikane pamitan
                       
pamit karo aku, pamit karo anakmu
                          
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
                          
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

                      
jebul lali.. marang janji..
                         
nalikane budhal ning luar negeri..
                        
jebul cidro.. marang tresno..
                             
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.)    
          

(Chorus)
                               
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
                                 
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
                              
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       
tego-tegone kowe..
                    
ngejur ati dalam penantian..



Dike Sabrina - Ngejur Ati[

(Intro)    
            

                   
opo ra kelingan nalikane pamitan
                     
pamit karo aku, pamit karo anakmu

(Intro)   

                        
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
                        
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

                      
jebul lali.. marang janji..
                        
nalikane budhal ning luar negeri..
                        
jebul cidro.. marang tresno..
                            
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.)    
          

(Chorus)
                              
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
                               
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
                             
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       
tego-tegone kowe..
                  
ngejur ati dalam penantian..

(Intro)    
            

                   
opo ra kelingan nalikane pamitan
                     
pamit karo aku, pamit karo anakmu
                        
opo ra kelingan tangismu ning dadaku
                        
ibarat dadi gedung, ra keno ditewu..

                      
jebul lali.. marang janji..
                        
nalikane budhal ning luar negeri..
                        
jebul cidro.. marang tresno..
                            
sing wis tak jogo nganti kowe teko..

(Int.)    
          

(Chorus)
                              
 cukup semene.. tresnomu mung semene..
                               
sak uwise.. kowe sugih nduwe sembarange..
                             
 njaluk pisahan.. kowe njaluk pisahan..
       
tego-tegone kowe..
                  
ngejur ati dalam penantian..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina, Lirik Lagu Ngejur Ati – Dike Sabrina, Kunci Gitar Ngejur Ati – Dike Sabrina

Post Your Thoughts