Chord Gitar Ngeliyo – Pendhoza

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngeliyo – Pendhoza. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngeliyo – Pendhoza, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngeliyo – Pendhoza.

Capo di fret 2

                           
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
               
arep obah dadi males
                
awakku iki lemes..

                           
raiso sambat, aku mencoba kuat..
                     
nanging malah tambah loro
                     
kelingan kowe ngeliyo..

(Intro)        

                               
nandur kembang malah tukule brambang..
                
gawe mripat iki nangis
                  
ati tansah keires-ires..

                            
ora nyongko kowe milih wong liyo
                     
padahal aku sing selalu ono
                       
ra tau nggawe kowe loro..

                       
yen pancen ngene balesanmu
                
aku mung.. iso pasrah..
                           
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..


wis kadung tresno aku di gawe loro
      
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
                      
padahal aku tulus kowe malah nglarani..


bab di larani jane aku wis kebal
        
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
                       
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  
bubur kacang ijo di campur ketan ireng
 
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
                         
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..


tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
                      
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

(Int.)        
              

                       
yen pancen ngene balesanmu
                
aku mung.. iso pasrah..
                           
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                   
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..



Pendhoza - Ngeliyo[

                           
lorone ati ..bagai tertusuk duri..
               
arep obah dadi males
                
awakku iki lemes..

                           
raiso sambat, aku mencoba kuat..
                     
nanging malah tambah loro
                     
kelingan kowe ngeliyo..

(Intro)        

                               
nandur kembang malah tukule brambang..
                
gawe mripat iki nangis
                  
ati tansah keires-ires..

                            
ora nyongko kowe milih wong liyo
                     
padahal aku sing selalu ono
                       
ra tau nggawe kowe loro..

                       
yen pancen ngene balesanmu
               
aku mung.. iso pasrah..
                           
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..


wis kadung tresno aku di gawe loro
      
opo salahku iki kok kowe ninggal lungo
       
nyesek ning njero ati aku wis cinta mati
                      
padahal aku tulus kowe malah nglarani..


bab di larani jane aku wis kebal
        
nanging aku ro kowe kadung terlalu dalam
      
jujur aku ra kuat nglakoni tresno iki
                       
aku kudu ngrasakke sliramu mbagi ati..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

  
bubur kacang ijo di campur ketan ireng
 
ajur njobo njero mikir kowe dadi cumpleng
  
pilih mangan sego tinimbang mangan roti
                         
ra nyongko kowe tego janjimu mbok blenjani..


tresno tenanan malah mbok nggo dolanan
   
atiku ora gampang nompo iki kahanan
     
kudu ikhlas nglalekke tak kubur dalam-dalam
                      
mugo iki terakhir ngalami kegagalan..

(Int.)        
              

                       
yen pancen ngene balesanmu
               
aku mung.. iso pasrah..
                           
tak tangisono kuwi wis dadi karepmu..

(Chorus)
                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

                           
janji setyo saiki mung dadi cerito..
                            
mergo kowe malah milih wong liyo..
                            
ora peduli kepiye perasaanku iki..
                                   
ning ngarepe moto kowe malah ngeliyo..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngeliyo – Pendhoza yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngeliyo – Pendhoza, Lirik Lagu Ngeliyo – Pendhoza, Kunci Gitar Ngeliyo – Pendhoza

Post Your Thoughts