Chord Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma.

Capo di fret 5

(Intro)   ..
          ..


 magih tah eling
       
bengen wayah sun sanding
  
guyon keloronan
     
koyo sing ono maning


magih tah eling
     
riko lan isun..
  
Matri janji bareng
 
urip seneng bareng

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                              
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                   
isun ngenes.. isun ngenes..
                       
isun ngenes urip tanpo riko..

(Int.)    
          


 sun magih eling
  
bengen riko sun sanding
  
guyon keloronan
     
koyo sing ono maning


sun magih eling
     
riko lan isun..
  
Matri janji bareng
  
pingin urip bareng

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                              
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                              
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                   
isun ngenes.. isun ngenes..
                       
isun ngenes urip tanpo riko..
                   
isun ngenes.. isun ngenes..
                       
isun ngenes urip tanpo riko..

(Outro)   



Nella Kharisma - Ngenes Tanpo Riko[

(Intro)   ..
          ..


 magih tah eling
       
bengen wayah sun sanding
  
guyon keloronan
     
koyo sing ono maning


magih tah eling
     
riko lan isun..
  
Matri janji bareng
 
urip seneng bareng

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                             
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                  
isun ngenes.. isun ngenes..
                      
isun ngenes urip tanpo riko..

(Int.)    
          


 sun magih eling
  
bengen riko sun sanding
  
guyon keloronan
     
koyo sing ono maning


sun magih eling
     
riko lan isun..
  
Matri janji bareng
  
pingin urip bareng

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                             
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                 
saiki.. sewang-sewangan riko
       
pingin urip dewekan
                
ambi pendirian riko

                
saiki.. isun biso paran
                             
mung siji hang pingin sun sampekaken..

                  
isun ngenes.. isun ngenes..
                      
isun ngenes urip tanpo riko..
                  
isun ngenes.. isun ngenes..
                      
isun ngenes urip tanpo riko..

(Outro)   

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma, Lirik Lagu Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma, Kunci Gitar Ngenes Tanpo Riko – Nella Kharisma

Post Your Thoughts