Chord Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nggawe Nangis – Esa Risty, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty.

(Intro)    -[G/B]-  ..

                        
loro motoku.. yen nyawang kowe..
                              
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
                             
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

                        
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
                                    
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
    
aku seh urip kok wis mbok anggep..

tanpo nyowo..

(Chorus)
                           
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                   
yen eleng wong seng tak tresno
            
mileh wong liyo..

                             
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
                             ()
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Int.)    
           ..

                        
loro motoku.. yen nyawang kowe..
                              
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
                             
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

                        
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
                                    
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
    
aku seh urip kok wis mbok anggep..

tanpo nyowo..

(Chorus)
                           
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                   
yen eleng wong seng tak tresno
            
mileh wong liyo..

                             
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
              
saiki malah mentung..

                           
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                   
yen eleng wong seng tak tresno
            
mileh wong liyo..

                             
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
                             ()
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Outro)    -[G/B]-  .. 



Esa Risty - Nggawe Nangis[

(Intro)    -[F/A]-  ..

                       
loro motoku.. yen nyawang kowe..
                            
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
                            
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

                       
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
                                  
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
    
aku seh urip kok wis mbok anggep..

tanpo nyowo..

(Chorus)
                          
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                  
yen eleng wong seng tak tresno
           
mileh wong liyo..

                            
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
                            ()
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Int.)    
           ..

                       
loro motoku.. yen nyawang kowe..
                            
loro atiku nganti.. jeru koyo ngene..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
                            
ojo sak penakmu nggae.. nangis aku..

                       
loro dodoku.. yen nyawang kowe..
                                  
tambah loro atiku kowe gandeng karo de'e..

yen pancen ra tresno..

ket mbiyen ngomongo..
    
aku seh urip kok wis mbok anggep..

tanpo nyowo..

(Chorus)
                          
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                  
yen eleng wong seng tak tresno
           
mileh wong liyo..

                            
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
             
saiki malah mentung..

                          
ajur.. mumur..  ngenes tanpo doyo..
                  
yen eleng wong seng tak tresno
           
mileh wong liyo..

                            
abot.. awakku.. koyo ora nduwe balung..
                
mbiyen kowe tak tulung..
                            ()
saiki malah mentung.. seko mburiku..

(Outro)    -[F/A]-  .. 

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty, Lirik Lagu Nggawe Nangis – Esa Risty, Kunci Gitar Nggawe Nangis – Esa Risty

Post Your Thoughts