Chord Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngidam Kangen – Safira Inema, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema.

(Intro)   ..
          ..
              ..

                
 indah cahyane lintang..
                 
ugo sorote.. rembulan..
            
 dadi konco sepiku..
                        
tansah eling esem gemuyumu..

                
 tresnamu marang aku..
                   
iso nembus.. jero dodoku..
               
 wengi iki aku kangen..
                             
netes eluhku.. pengen neng sandingmu..

(Intro)       ..

(Chorus)
                           
neng langit lha kae lintange podo mlaku
                              
tansah anyekseni.. nandang kasmaranku..
                        
neng langit lha kae rembulane katon mesem
                            
sajak'e ngerti yen aku nyidam kangen..

                       
nadyan abot.. lan kebak alangan..
                           
nanging ojo nganti.. luntur katresnan..

(Intro)   ..
          ..
              ..

                
 tresnamu marang aku..
                   
iso nembus.. jero dodoku..
               
 wengi iki aku kangen..
                             
netes eluhku.. pengen neng sandingmu..

(Intro)       ..

(Chorus)
                           
neng langit lha kae lintange podo mlaku
                              
tansah anyekseni.. nandang kasmaranku..
                        
neng langit lha kae rembulane katon mesem
                            
sajak'e ngerti yen aku nyidam kangen..

                       
nadyan abot.. lan kebak alangan..
                           
nanging ojo nganti.. luntur katresnan..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema, Lirik Lagu Ngidam Kangen – Safira Inema, Kunci Gitar Ngidam Kangen – Safira Inema

Post Your Thoughts