Chord Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngobong Ati – Happy Asmara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara.

(Intro)       

                
kuatno.. isun.. kuatno..
                    
nglakoni urip koyo gedigi..
                   
sabendino.. di loro ati..
                 
koyo dudu laki lan rabi..

                
kuatno.. isun.. kuatno..
                    
nglakoni urip koyo gedigi..
                   
sabendino.. di loro ati..
                 
koyo dudu laki lan rabi..

(Chorus)
                          
isun sing ngiro bakale koyo gedigi
                        
katon tulus welas tibane ngapusi
            
sampek wong tuwek
                
pesene sing sun anggepi..
                         
nyatane bener saiki ngobong ati..

          ...
isun sing ngiro
            ...
sampek wong tuwek
          ...
isun sing ngiro
            ...
sampek wong tuwek

              
kuatno.. isun.. kuatno..
                    
nglakoni urip koyo gedigi..
                   
sabendino.. di loro ati..
                 
koyo dudu laki lan rabi..

                   
isun lan riko akeh cobane..
                      
mulo wong tuwek bener omonge..
                
gulo jowo rasane peru..
                
gudo ciloko akehe sewu..

(Chorus)
                          
isun sing ngiro bakale koyo gedigi
                        
katon tulus welas tibane ngapusi
            
sampek wong tuwek
                
pesene sing sun anggepi..
                         
nyatane bener saiki ngobong ati..

          ...
isun sing ngiro
            ...
sampek wong tuwek
          ...
isun sing ngiro
            ...
sampek wong tuwek

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara, Lirik Lagu Ngobong Ati – Happy Asmara, Kunci Gitar Ngobong Ati – Happy Asmara

Post Your Thoughts