Chord Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ngoyak Tresno – Didi Kempot, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot.

Capo di fret 4

(Intro)    
          ..

                        
aku ora wedi panase segoro geni
                      
ning endi lungamu, tak goleki..
                         
jerone samudro ra biso ngalangi
                 
tresnaku, sing ono neng ati

                             
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
                    
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
                       
aku dudu rojo, uripku rekoso
                           
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro)       ..

(Chorus)
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                          
sugih miskin ginaris kang dumadi
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                                
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

                        
aku ora wedi panase segoro geni
                        
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.)    
         ..
          
          

                            
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
                       
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
                       
aku dudu rojo, uripku rekoso
                           
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro)       ..

(Chorus)
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                          
sugih miskin ginaris kang dumadi
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                                
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

                        
aku ora wedi panase segoro geni
                        
jerone samudro ra biso ngalangi..
                              
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..



Didi Kempot - Ngoyak Tresno[

(Intro)    
          ..

                      
aku ora wedi panase segoro geni
                      
ning endi lungamu, tak goleki..
                       
jerone samudro ra biso ngalangi
                
tresnaku, sing ono neng ati

                           
aku lan uripmu, koyo langit lan bumi
                    
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
                     
aku dudu rojo, uripku rekoso
                          
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro)       ..

(Chorus)
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                         
sugih miskin ginaris kang dumadi
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                              
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

                      
aku ora wedi panase segoro geni
                       
jerone samudro ra biso ngalangi..

(Int.)    
         ..
          
          

                          
aku lan uripmu koyo langit lan bumi
                       
aku mlarat bondho, duweku mung tresno iki
                     
aku dudu rojo, uripku rekoso
                          
mung duwe nyowo lan roso tresno..

(Intro)       ..

(Chorus)
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                         
sugih miskin ginaris kang dumadi
                     
 yen wis jodo, aku lan kowe nyawiji
                              
tresnaku mbok tompo tulus neng ati..

                      
aku ora wedi panase segoro geni
                       
jerone samudro ra biso ngalangi..
                             
tresnaku mbok tompo, tulus neng ati..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot, Lirik Lagu Ngoyak Tresno – Didi Kempot, Kunci Gitar Ngoyak Tresno – Didi Kempot

Post Your Thoughts