Chord Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ninggal Lungo – Luki Safara, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara.

Capo di fret 2

(Intro)    
          ..
           
          ..

                       
semilir angin.. wengi iki..
                              
ngangetno dodo seng lagi rindu ati..
               
netes eluh banyu udan..
            
iso nggawe kahanan..
                         
lilo aku negesne crito kahanan..

                            
ati iki mengharap kowe kelingan..
                                    
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
                
wes kadung sayang sayange
              
wes kadung jeru jerune
                        
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..

(Int.) ...
          
         ..
          
         ..

                            
ati iki mengharap kowe kelingan..
                                    
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
                
wes kadung sayang sayange
              
wes kadung jeru jerune
                        
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..

                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..



Luki Safara - Ninggal Lungo[

(Intro)    
          ..
           
          ..

                       
semilir angin.. wengi iki..
                              
ngangetno dodo seng lagi rindu ati..
               
netes eluh banyu udan..
            
iso nggawe kahanan..
                         
lilo aku negesne crito kahanan..

                            
ati iki mengharap kowe kelingan..
                                    
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
                
wes kadung sayang sayange
              
wes kadung jeru jerune
                        
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..

(Int.) ...
          
         ..
          
         ..

                            
ati iki mengharap kowe kelingan..
                                    
marang tresnaku sing lilo mbok tinggalkan..
                
wes kadung sayang sayange
              
wes kadung jeru jerune
                        
janji suci tego mbok blenjani..

(Chorus)
                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..

                        
aku tresno tansah mbok apusi
               
tresno iki ora bali..
                 
aku ngenteni kowe nong endi..

                      
aku lilo kowe ninggal lungo..
             
ati iki ra kuciwo..
                   
jodoh mati marang Kuoso..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara, Lirik Lagu Ninggal Lungo – Luki Safara, Kunci Gitar Ninggal Lungo – Luki Safara

Post Your Thoughts