Chord Gitar Ninggal Rabi – LSista

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ninggal Rabi – LSista. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ninggal Rabi – LSista, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ninggal Rabi – LSista.

(Intro)     
             

                [G/B]            
patang tahun suwene kowe njogo atimu
                                 
patang tahun suwene kowe njogo tresnomu
                           
sliramu wis teguh nggo nali katresnon iki
                           
wis tok rembug.. karo wong tuamu..

        [G/B]                 
dino.. kae.. mantep atimu nali tresnoku
                                   
pengen gandeng ning pelaminan karo awakku
                            
sliramu wis kondo yen arep nglamar awakku
                              
pengen gandeng tekan nduwe anak putu..

                      
sepurane aku medotke tresno
     
cintamu aku lempar
         
pas kowe wis arep nglamar..

(Chorus)
                         
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
                             
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
                            
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
                        
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

                           
seko kanca-kancamu kowe ngerti sak kabehe
                               
nem sasi suwene aku gandeng ro liyane
                            
ning mburimu aku mlaku ro liyane
         
nanging aku ra tego
                       
ninggal kowe.. sing banget tresno..

(Int.)        
             ..

                               
 dudu maksud atiku agawe lara atimu
                                
dudu maksud batinku gawe gelo awakmu
                                   
patang tahun anggonmu njogo tresno iki
                 
nem sasi aku ketemu
                      
sing banget tak tresnani
                                  
jane kanca-kancamu ngerti sak kabehe
                                      
nanging podo ra tego ngomongke ning kowe
              
podo aku dewe, sing bingung kepiye
                                    
 meh ngomong kepiye piye le njelaske..

(Chorus)
                         
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
                             
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
                            
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
                        
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

                         
alesanku wis ra cocok.. karo kowe
                             
aku wis ra iso tetep gandeng karo kowe..
                            
aku ra wani ngandani yen aku wis arep rabi
                        
ora kacek suwe seko aku medot tresno iki..

                [G/B]            
patang tahun suwene kowe njogo atimu..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ninggal Rabi – LSista yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ninggal Rabi – LSista, Lirik Lagu Ninggal Rabi – LSista, Kunci Gitar Ninggal Rabi – LSista

Post Your Thoughts