Chord Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna

Berikut ini merupakan Chord Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna.

Capo di fret 2

(Intro)    
         

 
ora kurang kurang
   
anggonku berjuang
                 
kanggo kowe.. cah ayu..
           
tak nggo tenanan..

       
kowe kesel tak pijeti
         
mangan dolan tak turuti
                   
kurang opo dek aku.. iki..

              
gedene roso tresno..
                 
sayangku kepati pati..
                   
nanging kowe malah lungo..
                         
gandeng karo.. lanangan liyo..
           
ninggalne aku..

(Chorus)
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..

(Int.)       
             

 
ora kurang kurang
   
anggonku berjuang 
                 
kanggo kowe.. cah ayu..
           
tak nggo tenanan..

       
kowe kesel tak pijeti
         
mangan dolan tak turuti
                   
kurang opo dek aku.. iki..

              
gedene roso tresno..
                 
sayangku kepati pati..
                   
nanging kowe malah lungo..
                         
gandeng karo.. lanangan liyo..
           
ninggalne aku..

(Chorus)
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..

       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                        
kowe pergi meninggalkanku..
          
nanging endinge
                        
kowe pergi meninggalkanku..
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..



Kukuh Mezzaluna - Ninggal Tato[

(Intro)    
         

 
ora kurang kurang
   
anggonku berjuang
                 
kanggo kowe.. cah ayu..
           
tak nggo tenanan..

       
kowe kesel tak pijeti
         
mangan dolan tak turuti
                   
kurang opo dek aku.. iki..

             
gedene roso tresno..
                 
sayangku kepati pati..
                  
nanging kowe malah lungo..
                         
gandeng karo.. lanangan liyo..
           
ninggalne aku..

(Chorus)
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..

(Int.)       
             

 
ora kurang kurang
   
anggonku berjuang 
                 
kanggo kowe.. cah ayu..
           
tak nggo tenanan..

       
kowe kesel tak pijeti
         
mangan dolan tak turuti
                   
kurang opo dek aku.. iki..

             
gedene roso tresno..
                 
sayangku kepati pati..
                  
nanging kowe malah lungo..
                         
gandeng karo.. lanangan liyo..
           
ninggalne aku..

(Chorus)
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..

       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
                       
sebagai bukti.. rasa cintaku..
       
kadung tak tato
                 
jenengmu neng awakku
          
nanging endinge
                        
kowe pergi meninggalkanku..
          
nanging endinge
                        
kowe pergi meninggalkanku..
          
nanging endinge
                   
kowe pergi meninggalkanku..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna, Lirik Lagu Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna, Kunci Gitar Ninggal Tato – Kukuh Mezzaluna

Post Your Thoughts