Chord Gitar Nitip Rindu – Ilux

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nitip Rindu – Ilux. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nitip Rindu – Ilux, dibawah ini Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nitip Rindu – Ilux.

(Intro)   
                

     
manise esemmu ..
                           
tansah tak simpen ning njero ati 
                        
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
                        
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro)   

     
o..no kamarku..
                       
sing tansah tak sawang fotomu
                  
netes eluh.. amergo rindu..
                        
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           
aku mung biso
                
nitipke roso rindu
             
liwat kerlip lintang..
                   
gawe tombo kasmaran iki..

           
saben wengiku
                  
angel merem mripatku
              
tansah pengen nyanding
                             
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

(Int.)    
         ..

     
manise esemmu ..
                           
tansah tak simpen ning njero ati 
                        
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
                        
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro)   

     
o..no kamarku..
                       
sing tansah tak sawang fotomu
                  
netes eluh.. amergo rindu..
                        
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           
aku mung biso
                
nitipke roso rindu
             
liwat kerlip lintang..
                   
gawe tombo kasmaran iki..

           
saben wengiku
                  
angel merem mripatku
              
tansah pengen nyanding
                             
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
                           
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi



Ilux - Nitip Rindu[

(Intro)   
                

     
manise esemmu ..
                           
tansah tak simpen ning njero ati 
                        
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
                        
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro)   

     
o..no kamarku..
                       
sing tansah tak sawang fotomu
                  
netes eluh.. amergo rindu..
                        
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           
aku mung biso
                
nitipke roso rindu
             
liwat kerlip lintang..
                   
gawe tombo kasmaran iki..

           
saben wengiku
                  
angel merem mripatku
              
tansah pengen nyanding
                             
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

(Int.)    
         ..

     
manise esemmu ..
                           
tansah tak simpen ning njero ati 
                        
lan tak gowo.. ning njero ngimpi 
                        
nganti kapan kesekso kangen iki..

(Intro)   

     
o..no kamarku..
                       
sing tansah tak sawang fotomu
                  
netes eluh.. amergo rindu..
                        
ning kene tansah ngenteni tekamu..

(Chorus)
           
aku mung biso
                
nitipke roso rindu
             
liwat kerlip lintang..
                   
gawe tombo kasmaran iki..

           
saben wengiku
                  
angel merem mripatku
              
tansah pengen nyanding
                             
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi
                           
nyawang fotomu tak nggo sangu ngimpi

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nitip Rindu – Ilux yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nitip Rindu – Ilux, Lirik Lagu Nitip Rindu – Ilux, Kunci Gitar Nitip Rindu – Ilux

Post Your Thoughts