Chord Gitar Njogo Tresno – Damara De

Berikut ini merupakan Chord Gitar Njogo Tresno – Damara De. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Njogo Tresno – Damara De, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Njogo Tresno – Damara De.

(Intro)    
           

             
asline wes kesel aku..
                -
 ngrasake polahmu..
              
 nyobo tak kuat kuatke..
             
 ngadepi sikapmu..

           
rosoku rabakal ilang..
         
marang kowe kang mas
                    
sing paling tak tresnani..
              
 nanging bedo kahanane..
       
aku trimo ngalah..
             
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             
aku sayang kowe..
           
 ra ono liyane..
              
 tulung kowe ngerti..
              
 njogo tresno iki..

                
njalukku mung siji..
           
 ojo ngelarani..
           
 mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

(Int.)   
         ..

             
asline wes kesel aku..
              
 ngrasake polahmu..
              
 nyobo tak kuat kuatke..
                --
 ngadepi sikapmu..

           
rosoku rabakal ilang..
         
marang kowe kang mas
                    
sing paling tak tresnani..
              
 nanging bedo kahanane..
       
aku trimo ngalah..
               
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             
aku sayang kowe..
           
 ra ono liyane..
                
 tulung kowe ngerti..
              
 njogo tresno iki..

                  
njalukku mung siji..
            
ojo ngelarani..
          
mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

               
aku sayang kowe..
             
ra ono liyane..
                 
tulung kowe ngerti..
              
njogo tresno iki..

                  
njalukku mung siji..
             
ojo ngelarani..
           
mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

                 
kudu kuat bathin iki..
           
sabar le nglakoni..
       
 yen iki dalane..
               
tak pasrahke Gusti..



Damara De - Njogo Tresno[

(Intro)    
           

             
asline wes kesel aku..
                -
 ngrasake polahmu..
             
 nyobo tak kuat kuatke..
             
 ngadepi sikapmu..

           
rosoku rabakal ilang..
         
marang kowe kang mas
                    
sing paling tak tresnani..
             
 nanging bedo kahanane..
       
aku trimo ngalah..
             
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             
aku sayang kowe..
           
 ra ono liyane..
            
 tulung kowe ngerti..
              
 njogo tresno iki..

                
njalukku mung siji..
           
 ojo ngelarani..
          
 mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

(Int.)   
         ..

             
asline wes kesel aku..
              
 ngrasake polahmu..
             
 nyobo tak kuat kuatke..
                --
 ngadepi sikapmu..

           
rosoku rabakal ilang..
         
marang kowe kang mas
                    
sing paling tak tresnani..
             
 nanging bedo kahanane..
       
aku trimo ngalah..
               
timbang gawe bubrah..

(Chorus)
             
aku sayang kowe..
           
 ra ono liyane..
               
 tulung kowe ngerti..
              
 njogo tresno iki..

                  
njalukku mung siji..
            
ojo ngelarani..
         
mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

               
aku sayang kowe..
             
ra ono liyane..
                 
tulung kowe ngerti..
              
njogo tresno iki..

                  
njalukku mung siji..
             
ojo ngelarani..
           
mergo rogo iki..
          
 isih dadi siji..

                 
kudu kuat bathin iki..
           
sabar le nglakoni..
      
 yen iki dalane..
               
tak pasrahke Gusti..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Njogo Tresno – Damara De yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Njogo Tresno – Damara De, Lirik Lagu Njogo Tresno – Damara De, Kunci Gitar Njogo Tresno – Damara De

Post Your Thoughts