Chord Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih

Berikut ini merupakan Chord Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih. Bagi kalian yang juga kebetulan sedang mencari Lirik Lagu Nomerku Ora Ganti – Arya Galih, dibawah iniĀ Chordku.com ikut menyajikan informasi mengenai Lirik Lagu, Chord Gitar dan Kunci Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih.

(Intro)    
          
          ..

                
lara atiku mbok gawe lara
        
 lambeku mesem
          
nanging lara seng tak pendem
                    [G/B]  
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
                        
lara ati.. seng angel ditambani..

(Intro)    [G/B] 
          ..

(Chorus)
     
susahmu karo aku 
      
senengmu karo wong liyo
          
njur perjuanganku..
               
mbok anggep opo..

      
yen susah kowe teko..
      
yen seneng kowe lungo
                    
maturnuwun.. gawe atiku lara..

              
yen kowe lara ati..
                   
nganti eluhmu netes neng pipi
                     
elingo.. nomerku ora ganti..

(Int.)       
       ---      ..

                
lara atiku mbok gawe lara
        
 lambeku mesem
          
nanging lara seng tak pendem
                    [G/B]  
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
                             
lara ati.. seng angel ditambani..

(Chorus)
     
susahmu karo aku 
         
senengmu karo wong liyo
          
njur perjuanganku..
               
mbok anggep opo..

      
yen susah kowe teko..
      
yen seneng kowe lungo
                       
maturnuwun.. gawe atiku lara..

              
yen kowe lara ati..
                   
nganti eluhmu netes neng pipi
                     
elingo.. nomerku ora ganti..
      
elingo...
                   
elingo nomerku.. ora ganti..



Arya Galih - Nomerku Ora Ganti[

(Intro)    
           
          ..

                
lara atiku mbok gawe lara
        
 lambeku mesem
          
nanging lara seng tak pendem
                    [D/F#] 
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
                        
lara ati.. seng angel ditambani..

(Intro)    [D/F#] 
          ..

(Chorus)
     
susahmu karo aku 
      
senengmu karo wong liyo
          
njur perjuanganku..
               
mbok anggep opo..

      
yen susah kowe teko..
      
yen seneng kowe lungo
                    
maturnuwun.. gawe atiku lara..

              
yen kowe lara ati..
                   
nganti eluhmu netes neng pipi
                     
elingo.. nomerku ora ganti..

(Int.)       
       ---      ..

                
lara atiku mbok gawe lara
        
 lambeku mesem
          
nanging lara seng tak pendem
                    [D/F#] 
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
                             
lara ati.. seng angel ditambani..

(Chorus)
     
susahmu karo aku 
         
senengmu karo wong liyo
          
njur perjuanganku..
               
mbok anggep opo..

      
yen susah kowe teko..
      
yen seneng kowe lungo
                       
maturnuwun.. gawe atiku lara..

              
yen kowe lara ati..
                   
nganti eluhmu netes neng pipi
                     
elingo.. nomerku ora ganti..
      
elingo...
                   
elingo nomerku.. ora ganti..

Sekian informasi mengenai Chord Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih yang dapat kami sampaikan. Salam genjrengan!

Kata Kunci: Chord Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih, Lirik Lagu Nomerku Ora Ganti – Arya Galih, Kunci Gitar Nomerku Ora Ganti – Arya Galih

Post Your Thoughts